Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szakító ok nálatok, ha a pasitok nem bírná a lovagló pózt és folyton lelankadna olyankor (nekem minden más megy, de olyankor visszamegy a vér és vége fél perc alatt-bajom nincs, voltam orvosnál), de a többi jól menne neki?
Úgy látom, hogy nem is annyira ritka.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__3..
Eddig öt barátnőm volt, 3 csak így tudott elélvezni, de volt kettő, akik oldalról és misszionáriusban is el tudtak. Vagy persze lehet csinálhatom a lovaglót is, de akkor mondanom kell neki, hogy bekapok egy kék pirulát heti egyszer, akkor menni fog az a póz és el tudom vinni a csúcsra. Lehet értékelné, hogy ennyire akarom, hogy jó legyen neki, de lehet közben féltené az egészségi állapotomat.
Mi nem megy ezen?
Ott ül egy jó csaj a farkadon az öledben. Foghatod a jó seggét. Vagy bárhol. Nem értelek...
Vagy hídba csinálod? Azért folyik ki a vér?
Aki ilyen gondal küzd az próbálja ki a péniszgyűrüt.Kb 1000ft-tól már lehet kapni,de vannak itt is kategóriák.Például a vibrációs péniszgyűrü,ami egyben a hímvesszőt és a csiklót is izgatja egyben.Nekem bevált,jó kis találmány,egy próbát megér.
Az egyszerűbb változat kb 1000-15000
A vibrácios meg kb 3000-től kapható.
9-vagyok korrigálnék.
1000-1500-tól kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!