Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy be?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Több mint fél éve vagyunk együtt barátnőmmel (17 éves). Én vagyok neki az első pasi (ebből kifolyólag nyilván szűz). Rendszeresen pettingelünk, viszont a probléma az, hogy többször megpróbáltunk lefeküdni, de nem sikerül. (igen, ez most nagyon hülyén hangzik)
Amikor elkezdem neki berakni, van egy rész ami után úgymond megakad (ez az ujjamnál is érzékelhető). Ilyenkor érzékeny neki és fáj és nem is nagyon megy tovább. Elég jól nedvesedik, illetve ő akarja a szexet, tehát az a dolog nem játszik, hogy én erőltetem rá, illetve nincs beindítva. Síkosító van, próbáltuk, ugyan az a gond. Ha kérhetnék mindenkit, komoly válaszokat írjon. Nőgyógyásznál volt, nem találtak nála problémát.
2016. aug. 14. 20:35
21/27 anonim válasza:
Komolyan azt gondoljátok, hogy a szűzhártyája elég erős ahhoz, hogy szegény srác többszöri próbálkozását visszatartsa?
22/27 anonim válasza:
Nem a szűzhártyával van baj, hanem azzal, hogy szűk neki.. Gondolom vékony lány is.. Használjatok sikosítót. Izgasd fel mégjobban... Tudnod kéne, hogy kellene csinálnod hogy jó legyen.. de hát ha nemtudod...
23/27 A kérdező kommentje:
Látom sikerült végigolvasnod a szöveget. Írtam, hogy semmit nem ér a síkosító. Előjáték meg van. Amikor a csajból folyik ki a nedv már az ágyneműre, nem hiszem el, hogy nincs felizgulva eléggé.
2016. aug. 19. 23:27
24/27 anonim válasza:
Nem csak felizgulás kérdése... Tudni kell a technikát... :) Szűz lány más, mint nem.
25/27 A kérdező kommentje:
Ha annyira tudod a technikáját, kérlek oszd meg velünk.
2016. aug. 21. 20:04
26/27 Noren1989 válasza:
Még mindig nem verted be neki lompost?
27/27 anonim válasza:
Továbbra is ajánlom, hogy nézz utána a vaginizmusnak rendesen. Beszéljetek róla egy szakértővel! Veszteni valótok nincs. Legfeljebb ő is azt mondja, hogy nem az. De azt azért elkönyvelhetjük, hogy nem egy szűzhártya fog megakadályozni abban, hogy behatolj, és nem is az, hogy túl szűk, vagy hogy száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!