Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy be?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Több mint fél éve vagyunk együtt barátnőmmel (17 éves). Én vagyok neki az első pasi (ebből kifolyólag nyilván szűz). Rendszeresen pettingelünk, viszont a probléma az, hogy többször megpróbáltunk lefeküdni, de nem sikerül. (igen, ez most nagyon hülyén hangzik)
Amikor elkezdem neki berakni, van egy rész ami után úgymond megakad (ez az ujjamnál is érzékelhető). Ilyenkor érzékeny neki és fáj és nem is nagyon megy tovább. Elég jól nedvesedik, illetve ő akarja a szexet, tehát az a dolog nem játszik, hogy én erőltetem rá, illetve nincs beindítva. Síkosító van, próbáltuk, ugyan az a gond. Ha kérhetnék mindenkit, komoly válaszokat írjon. Nőgyógyásznál volt, nem találtak nála problémát.
2016. aug. 14. 20:35
11/27 A kérdező kommentje:
Most nem azért de ezzel nem mentem sokra. Oké, értem én, hogy van neki, de ha eddig se ment be neki, ezután se fog. Mit csináljak? Lökjem be neki aztán had szóljon, vagy mire gondoltok?
2016. aug. 14. 23:00
12/27 Noren1989 válasza:
Igazából szűztelenítsd le, nagyfiú-módra. Nekem az vált be, hogy egy kiadós ujjazás után (amikor már 2 is frankón bennvan) bedugom a csajszinak a farkam. Egy adott mélységben olyan 15-20 "döfést" csinálok, időt adva, hogy táguljon a következő szakasz a hüvelyében. Ezzel szépen el lehet jutni odáig, hogy beférjen az egész farkad.
13/27 anonim válasza:
A nőgyógyász nem szakítja át a szűzhártyát, direkt kérdezik is vizsgálat előtt, hogy szűz-e az illető vagy sem. Úgyhogy csak az a "gond", hogy ott van a szűzhártyája. Én is szűz vagyok, és nekem se megy fel a tampon, mégse vaginizmusban "szenvedek", ha ez egyébként megnyugtat.
15/27 anonim válasza:
Mikor ujjazod, akkor nem egy keményebb, gömbölyded cuccot érzel ahol elakad az ujjad? Ha igen, akkor lehet az a baj, hogy túl rövid a barátnőd :S ha 4-5 centi bemegy simán, akkor ott már nincs szűzhártya. Próbáld meg nagyon, de nagyon lassan betenni neki, és lassacskán gyorsítani, hogy el tudjon lazulni. Sok sikert ;)
16/27 anonim válasza:
" Lökjem be neki aztán had szóljon, " - IGEN
17/27 anonim válasza:
Ha a szűzhártyával van a "probléma" akkor először lassan dugd egy kicsit azon az 5 centin majd mikor már rendesen élvezi egy határozott de nem hirtelen mozdulattal szakítsd át és egy picit maradj nyugton. Akkor vérezni fog utánna pedíg lassan kezdj el mozogni. Egyre gyorsabban és meg is vagy...
18/27 anonim válasza:
A nőgyógyász mit mondott? Valószínűleg ő és a barátnőd tudják legjobban
19/27 A kérdező kommentje:
Orvosilag minden rendben nála. Viszont se a tampon, se más nem tud elég "mélyre" hatolni benne a leírtak miatt.
2016. aug. 15. 21:39
20/27 anonim válasza:
Erősen be kell tolnod.. Utána már menni fog.. Ennyi a trükk.. Egyszer fog neki fájni és vérezni egy pillanatra utána soha többet. Valakinek sajnos ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!