Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex - probléma?
Figyelt kérdés
Néha szoktuk popószexszel is színesíteni a szexuális életünket. De a párom mindig szex közben hozza fel a témát, mikor úgy érzi hogy sokáig fogja bírni, hogy váltsunk popóra. Én nagyon nem szeretném, mert nagyon rossz úgy, hogy azért görcsölök közben, mert nem tisztálkodtam, nekem nagyon nagyon megalázó lenne, ha emiatt "baleset" lenne. Szeretném, ha korábban szólna, hogy felkészüljek, tisztálkodjak, de neki mindig szex közben jut eszébe. Erre az a válasz, hogy de közben jön a vágy, nem előre fogja megmondani, hogy mit fog kívánni, és hogy régen a másik partnerével semmi gond nem volt egyből, ő simán engedte, spontán közben fenékbe és sosem lett baj ebből. Nem lenne semmi bajom tényleg, ha előre mondja. De teljesen lelomboz, mikor megy közben a könyörgés mikor már pont "jó" lenne, és utána csak arra tudok gondolni hogy nem kívánja a puncimat. Akkor fel is gyorsít, és ennyi. Meg kicsit az is ott van a fejemben, hogy a másik nő milyen bevállalós volt hozzám képest, meg miért akadékoskodok annyira, hogy tiszta akarok lenni, de anélkül végigaggódom az egészet. Velem van a gond? :( 23/L2016. aug. 24. 11:42
11/12 anonim válasza:
Kérdező én teljesen megértelek. Nálunk ez úgy működik, hogy akkor van popószex ha én kívánom vagy előre megbeszéljük és rákészülök. Ha nincs előkészület akkor viszont én nem is kívánom mert én is tartok a balesettől. Nekem rákell hangolódni és az csak akkor megy ha nem vagyok feszélyezve. Nálunk ez remekül működik, összeszokott pár vagyunk. A párom megértő és a kölcsönös örömszerzés a cél.
12/12 anonim válasza:
Én pasi vagyok és volt már "baleset" análszexből.
Engem picit sem zavart a dolog.
Mindig van törlő az ágy mellett, szóval megtöröltem és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!