Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből még lehet probléma a szex során?
Ismerkedem a neten egy férfivel már több, mint 3 hónapja. (Ennek az az oka, hogy másik országban él, de hamarosan találkozunk végre, és a közelembe is fog költözni.)
Sokszor szexchatelünk, de mivel a mellekért nagyon odavan, ezért szinte csak eme testrészeimről beszél, hogy mit csinálna velük és azt hogyan tenné stb. Csak akkor mond valamit a puncimról, ha jelzem, hogy elhanyagolva érzem magam odalent, aztán megint visszatér a melleim istenítéséhez.
Félnem kell attól, hogy ki sem akar majd elégíteni, vagy hozzám sem akar majd érni ott lent, mert annyira lefoglalják majd a melleim? Természetesen a melleimről küldött fotóknak örül a legjobban, de szerintem ezt meg sem kell említenem ezek után.
N
Szerintem igen, van okod tartani tőle. A fétisével alapjában véve nem lenne baj, ha meg tudná őrizni az egyensúlyt a te élvezeted és az ő vágya közt. De itt nagyon nem ez a helyzet, legalábbis úgy tűnik.
22/L
#3, köszi az ajánlatot, de azért még szeretném kipróbálni a szexet ezzel a férfivel. :D ennyire még nem vagyok kétségbe esve.
#4, nem volt még részem olyan dolgokban, amiket meg akar tenni velem, ezért inkább nem döntöm el előre, hogy nekem az tetszeni fog-e vagy sem. Leírás alapján nem, de talán a helyzet miatt megváltozik a véleményem.
#5, igen, azt 100%, hogy megtenné. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!