Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy lógós mellű lányok, ti elégedettek vagytok velük? Vagy esetleg gátlásosak vagytok miattuk?
Figyelt kérdés
Férfiaknak nem válaszolok!2016. szept. 4. 13:54
11/46 anonim válasza:
Én sem szeretem őket, igyekszem rejteni őket.
20/N
Küldhetsz képet, ha szeretnél.
12/46 anonim válasza:
Kamu kérdező kamu válaszadóinak fóruma szintén ez :DDD
13/46 anonim válasza:
Miért lennének kamuk a válaszok ?!
Szerintem meg most mindenki leirta amit gondol a melléröl.
14/46 anonim válasza:
Inkább legyen kicsi, ami nem lóg.
15/46 anonim válasza:
én már 16 évesen sem szerettem őket , most visszasirom , nekem a formátlanság fő oka az a nagy mellbimbó. ennek ellenére mindig volt tartós kapcsolatom és férjem sem panaszkodik , neki tetszik. de mondjuk nem nagyon nagy 85C, küldhetsz képet. biztos hogy a tieid szebbek
16/46 anonim válasza:
nem voltam az, ezért megcsináltattam
17/46 anonim válasza:
engem nem zavar egyaltalan, siman levetkozok melltartora barki elott, ha gondolod kuldhetsz kepet rola en is kuldhetek sztem ez a termeszetes akiknek nem tetszik ne nezze, nyugi nem vagyok leszbi. 22L
18/46 anonim válasza:
Nem gátlásos, csak egyszer volt lovaglásnál az, hogy idegesített, azóta aközben is melltartót hordok...jöhet a kép!
19/46 anonim válasza:
Engem sokszor zavar, de a párom nagyon szereti. Jöhet a kép.
24/l
20/46 anonim válasza:
Ez van, nem tud zavarni. Férfiak ne írjanak mert nem válaszolok. Képet ide is küldhetsz! :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!