Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok kinek mondták már, hogy jó alakja van? Formás popsija és lábai? Elegedettek vagytok magatokkal?
Figyelt kérdés
Írjátok az életkorotokat is.2016. ápr. 9. 19:46
1/9 anonim válasza:
Mondták már,elégedett vagyok nagyjából magammal. 18+L
2/9 anonim válasza:
Nekem nem mondták, nem vagyok, és férfi vagyok.. :/ xd
3/9 anonim válasza:
Nekem sokan mondták már, főleg a popsimra, hogy nagyon jó, de a lábaim is szép hosszúak és vékonyak. Nagyjából elégedett vagyok. 18/L
4/9 anonim válasza:
Nekem sokan mondtak,hogy jo az alakom,mondjuk teszek is erte mert sokat foglalakozok a testemmel.
30/L
5/9 anonim válasza:
Nagyon sokszor!facebookon napi szinten kapom az ívet... 28eves nő
6/9 anonim válasza:
Igen, sokszor megdicserik az alakomat, nem vagyok tul magas, de alacsony se. Nagy melleim vannak nagy fenekem, sportos alakom, sok sracnak bejon. 19/l
7/9 anonim válasza:
Sokan mondták már de én sosem hittem el mert magamnak nem vagyok elég jó foleg most hogy felszedtem pár kilót 21/L
8/9 anonim válasza:
az alakommal elégedett vagyok 25/L
9/9 anonim válasza:
Eleg sokszor hallom...Meg vagyok elegedve magammal..Lehetnek jobb is, deez van 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!