Milyen magasok vagytok és hány kiló társul hozzá és Milyen neműek elégedettek vagytok magatokkal?
Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 09:55
1/16 anonim válasza:
175cm 80kg és 24 éves férfi... Még 6kilót szeretnék hízni :)
3/16 Spilerke válasza:
190cm körül lehetek, de komolyan nem tudom hány kiló vagyok, viszont meg vagyok elégedve magammal. Nyilván látszik, hogy fiú vagyok, márcsak a nevemből is. De te milyen magas vagy? Hány kiló és meg vagy elégedve magaddal?
4/16 anonim válasza:
Kerdező,jogos az utolso kérése,irjad ki Te is!
5/16 A kérdező kommentje:
szia
fiú vagyok 100kiló körül és elégedetlen
2014. nov. 12. 11:38
6/16 anonim válasza:
Kérdező! Ha nem vagy elégedett, itt az ideje változtatni :) https://www.youtube.com/watch?v=i2JIHgeYlQ4&feature=related
Ajánlom a hasonló videók nézegetését, és elkezdeni valami sportot.
176cm/71kg/18F - lassan egy éve sportolok, futok, saját testsúllyal edzek. Elégedettnek érzem magam, és eszem ágában sincs leállni. :) A sport hozta az életembe a fényt és az életkedvet.
7/16 anonim válasza:
Fiu, 193cm 82kg :) kicsit izmosodni akarok
8/16 anonim válasza:
178cm/71kg/N/egy jó ruha ápol és eltakar, szokták mondani. Nem vagyok magammal megelégedve.
9/16 anonim válasza:
186/64/22L
elégedett vagyok magammal, kicsit kerekebb feneket szeretnék (nem várok csodát, tornázok rendszeresen), meg kicsit nagyobb melleket, de azzal mit csinálni nem tudok, úgyhogy elfogadtam azt amit kaptam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!