Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, elégedettek vagytok...

Lányok, elégedettek vagytok magatokkal smink nélkül? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 13:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én sehogy se vagyok elégedett magammal.

Azért, mert annyiszor mondták már rám: Csúnya, kövér,stb..

2014. júl. 28. 13:33
 2/15 anonim ***** válasza:

Smink nélkül is szépnek látom magam, egyedül annyi a problémám, hogy karikás a szemem és világos a szempillám. Olyan 6/10-et érdemel a smink nélküli énem.

Csak korrektort és szempillaspirált használok. Ennyivel már 7,5/10. :)

20l

2014. júl. 28. 13:35
 3/15 anonim ***** válasza:

nem viszem túlzásba a sminket, csak a szememet szoktam kihúzni, semmi más

teljesen elégedett vagyok magammal nélküle is, bár a szemüvegem jobban áll rajtam, ha ki van festve a szemem

2014. júl. 28. 13:41
 4/15 anonim ***** válasza:
nekem az a bajom, hogy nagyon sápadt a bőröm. alapozó-púder-pirosító nélkül kb úgy nézek ki mintha beteg lennék.
2014. júl. 28. 13:47
 5/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. júl. 28. 13:47
 6/15 anonim ***** válasza:

Én sminkkel sem vagyok elégedett magammal. Rengeteg heg maradt meg a pattanások után amit az alapozó sem fed el teljesen.Hozzátenném, nem nyomkodtam a pattikat.

Emellett sok mitesszerem is van. A körülöttem levők sem állítják azt hogy szép vagyok.

2014. júl. 28. 13:51
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem, de ez csak a bőröm hibája, ami felnőttként is ugyanolyan pattanásos, zsíros, ronda mint egy tinilányé. Emiatt alapozót használok, úgy nincs gondom magammal.
2014. júl. 28. 13:51
 8/15 anonim ***** válasza:
Én elégedett vagyok magammal :) Sőt, jobban áll, mert úgymond "ártatlan" fejem van, és sminkkel elég sok ember szerint nézek ki furának. Ezért ha olyan alkalom van, hogy sminkelek, annak nagyon óvatosnak, puhának és természetesnek kell lennie, különben idegenszerű és kemény lesz tőle az arcom.
2014. júl. 28. 14:38
 9/15 anonim ***** válasza:
Igen. :)
2014. júl. 28. 15:57
 10/15 anonim ***** válasza:

Általában igen. Annyi a baj, hogy néhol előjönnek a pattanások, általában a szám mellett. A másik problémám pedig az, hogy karikás (nem táskás!) szemeket örököltem, és hiába alszok eleget, illetve viszek be vitamint, vasat a szervezetembe, nem változik.

Ma viszont valamiért nagyon rossz lábbal keltem fel, pocsékul érzem magam, és ha tükörbe nézek, egy rusnya boszorkányt látok.

2014. júl. 28. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!