Lányok, elégedettek vagytok magatokkal smink nélkül? Ha nem, miért nem?
Én sehogy se vagyok elégedett magammal.
Azért, mert annyiszor mondták már rám: Csúnya, kövér,stb..
Smink nélkül is szépnek látom magam, egyedül annyi a problémám, hogy karikás a szemem és világos a szempillám. Olyan 6/10-et érdemel a smink nélküli énem.
Csak korrektort és szempillaspirált használok. Ennyivel már 7,5/10. :)
20l
nem viszem túlzásba a sminket, csak a szememet szoktam kihúzni, semmi más
teljesen elégedett vagyok magammal nélküle is, bár a szemüvegem jobban áll rajtam, ha ki van festve a szemem
Én sminkkel sem vagyok elégedett magammal. Rengeteg heg maradt meg a pattanások után amit az alapozó sem fed el teljesen.Hozzátenném, nem nyomkodtam a pattikat.
Emellett sok mitesszerem is van. A körülöttem levők sem állítják azt hogy szép vagyok.
Általában igen. Annyi a baj, hogy néhol előjönnek a pattanások, általában a szám mellett. A másik problémám pedig az, hogy karikás (nem táskás!) szemeket örököltem, és hiába alszok eleget, illetve viszek be vitamint, vasat a szervezetembe, nem változik.
Ma viszont valamiért nagyon rossz lábbal keltem fel, pocsékul érzem magam, és ha tükörbe nézek, egy rusnya boszorkányt látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!