Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok egy átlagos méretű pénisszel tökéletesen elégedettek? Vagy hiányérzetük van?
Ez egyénfüggő. Kisebb méretű pénisszel is elégítettek már ki rendesen, de nekem hiányzik az az enyhe fájdalom és nyomás, amit akkor érzek, ha tövig van bennem egy nagyobb farok. Van aki pedig ezt az érzést nem szereti.
22/N
az átlagos méret mindenkor jöhet, az extra nagy csak nagy ritkán, amikor éppen arra van gusztus és ott nagyon sok előkészület is kell.
Amúgy ugyanúgy ki tud egy átlagos is elégíteni, sokkal fontosabb, hogy mennyi ideig tud kemény maradni.
A barátomnak átlagos szerintem. 16-17 centi. Előtte lévő barátomnak 21 cm volt, és minden szex után alig bírtam járni, meg bedagadt.
Mostanra megtanultam a jelenlegi párommal új dolgokat (mélytorok, új pózok) és sokkal jobban élvezem, mint az előző páromat. Nekem kényelmes, kellemes, és ahogy használja.... na attól még isteni is.
Összességében igen jó, sőt, jobb mint a nagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!