Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felismerni a perverz pasikat?
Ha elkezdek ismerkedni egy pasival, és felmerül a szexualitás, mint téma, elég hamar kiderül, hogy az illető is perverz-e, mint én. Viszont onnantól kezdve, hogy ez feljött, rögtön csak a szexen jár az eszük és egyéjszakás kalandként tekintenek rám. (Tisztelet a kivételnek, de már több férfin is tapasztaltam ezt.)
Nekem komoly kapcsolat lenne a célom, viszont fontos a jó szex, amihez szeretném, ha perverz lenne a pasi.
Ami nehezítés, hogy nekem alapvetően az okos, kedves, aranyos, kicsit kisfiús arcú, "cuki pasik" az eseteim (azok, akiket tipikusan mások friend zone-olnak). Őket viszont sok esetben nem érdeklik a perverz dolgok.
Hogyan lehetne ezt kideríteni úgy, hogy utána normálisan lehessen tovább ismerkedni?

En tokeletesen megfelelek a kiirtaknak, csak kapcsolatot nem keresek.
Egyebkent okos, aranyos, cukinak tartom magam, mikozben eleg perverz vagyok, a bdsm is bejon. Senki nem mondana meg rolam, hogy mennyire perverz vagyok. Lehetetlen felismerni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!