Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felismerni a perverz pasikat?
Ha elkezdek ismerkedni egy pasival, és felmerül a szexualitás, mint téma, elég hamar kiderül, hogy az illető is perverz-e, mint én. Viszont onnantól kezdve, hogy ez feljött, rögtön csak a szexen jár az eszük és egyéjszakás kalandként tekintenek rám. (Tisztelet a kivételnek, de már több férfin is tapasztaltam ezt.)
Nekem komoly kapcsolat lenne a célom, viszont fontos a jó szex, amihez szeretném, ha perverz lenne a pasi.
Ami nehezítés, hogy nekem alapvetően az okos, kedves, aranyos, kicsit kisfiús arcú, "cuki pasik" az eseteim (azok, akiket tipikusan mások friend zone-olnak). Őket viszont sok esetben nem érdeklik a perverz dolgok.
Hogyan lehetne ezt kideríteni úgy, hogy utána normálisan lehessen tovább ismerkedni?
#18:
Azt hiszem neked lesz igazad, csak elég nagy kihívásnak érzem, hogy megtaláljam a balanszot, hogy meddig lehet úgy elhúzni egy ismerkedést, hogy még érezze a srác, hogy bejön nekem, és az ő érdeklődése is fennmaradjon irántam, és ne higyje azt, hogy totál esélytelen a dolog. Kicsit úgy érzem, hogy lehetetlen megfelelni ennek. :(
#20:
Mire gondolsz pontosan? Nem igazán értem.
#22:
Öleljem, csókoljam és ne beszéljünk a szexualitásról? :D Elég nagy kihívás elé állítasz :D
Én olyan vagyok amit leírtál (sőt még a 2. hsz is egyezik), de eddig 1 kapcsolatomban mondtam el (először csak azt, hogy van egy dominánsabb oldalam is) azt is egy év után, ha előbb rákérdez szerintem letagadom.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!