Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet felismerni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet felismerni a perverz pasikat?

Figyelt kérdés

Ha elkezdek ismerkedni egy pasival, és felmerül a szexualitás, mint téma, elég hamar kiderül, hogy az illető is perverz-e, mint én. Viszont onnantól kezdve, hogy ez feljött, rögtön csak a szexen jár az eszük és egyéjszakás kalandként tekintenek rám. (Tisztelet a kivételnek, de már több férfin is tapasztaltam ezt.)

Nekem komoly kapcsolat lenne a célom, viszont fontos a jó szex, amihez szeretném, ha perverz lenne a pasi.

Ami nehezítés, hogy nekem alapvetően az okos, kedves, aranyos, kicsit kisfiús arcú, "cuki pasik" az eseteim (azok, akiket tipikusan mások friend zone-olnak). Őket viszont sok esetben nem érdeklik a perverz dolgok.

Hogyan lehetne ezt kideríteni úgy, hogy utána normálisan lehessen tovább ismerkedni?

2016. szept. 1. 21:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

A facebook oldaladra tegyél ki háttérnek egy megkötözött nőt, akinek kiáll a fenekéből egy korbács. Kezdetnek ez megfelelhet. Bár, ezt sem mindenki fogja érteni.

Amúgy eléggé megértelek. Az ember, amikor belemegy az ismerkedésbe, akkor egy csomó energiát belerak abba, hogy megmutassa magát, megismerje a másikat és ezt nem lehet sorozatban csinálni egy csomó emberrel, mert nem akarom elmesélni magam csak akkor, ha tényleg van értelme. Mert különben magamat unom meg :D

2016. szept. 1. 21:54
 12/33 anonim ***** válasza:
jah #7 voltam.
2016. szept. 1. 21:55
 13/33 A kérdező kommentje:

# 10/10-es válaszoló:

És pl. azt sem vallanád be, ha látnád, hogy nyitott és elfogadó a csaj, hogy pl. szeretnéd, ha megdugna téged? Vagy mi lenne az a "legextrémebb" dolog, amit még el mernél mondani?

2016. szept. 1. 21:55
 14/33 Senki Alfonz ***** válasza:
Szerintem ismerkedj a neten , sokkal nagyobb eséllyel találsz olyat akit keresel . Próbálkozz pl. az ashrak.hu oldalon
2016. szept. 1. 21:56
 15/33 A kérdező kommentje:

Senki Alfonz:

Köszi, már próbáltam, de nem igazán találtam senkit sem a BDSM oldalakon, ott is elsősorban az egyéjszakás kalandot keresőket fogom ki (hiába van kiírva az adatlapomra, hogy mit keresek), meg a 40+-os korosztályt, akikkel nem tervezek ismerkedni.

Esetleg ilyen perverzség-felderítő kérdésekben tudnál segíteni?

2016. szept. 1. 21:59
 16/33 anonim ***** válasza:

#13: "És pl. azt sem vallanád be, ha látnád, hogy nyitott és elfogadó a csaj, hogy pl. szeretnéd, ha megdugna téged? Vagy mi lenne az a "legextrémebb" dolog, amit még el mernél mondani?"

De, azt szerintem még elmondanám. Viszont, hogy szeretem a női ruhákat, azt már nem hiszem - legalábbis elég sok időnek kellene eltelnie, hogy "megtörjön a jég". Ugyanis nem elég, hogy szégyellem, de leginkább attól tartanék, hogy ez neki már sok lenne és elhagyna emiatt.

2016. szept. 1. 22:02
 17/33 A kérdező kommentje:
#16-os: Teljesen megértelek, köszi a választ :)
2016. szept. 1. 22:04
 18/33 anonim ***** válasza:

"Esetleg ilyen perverzség-felderítő kérdésekben tudnál segíteni?"

Bizonyára tudod, hogy univerzális megoldás nincs. És ha egyből ezzel indítasz, akkor egyéjszakásnak fognak nézni téged. Muszáj leszel rászánni legalább pár hónapot, hogy megismerjétek egymást. Amikor a szexről kezdtek beszélgetni, nyugodtan megkérdezheted, hogy mi izgatja őt, és akkor te is elmondhatod neki a vágyaidat. Ezzel nem vagy tolakvó sem szerintem, ráadásul ha őt is izgatják ezek, az azonnal ki fog derülni. Csak erre ugye rá kell szánni az időt.

2016. szept. 1. 22:07
 19/33 anonim ***** válasza:
Kicsit komolytalanra vettem, de szerintem az tényleg lehet jó megoldás, ha facebookra raksz ki határeset dolgokat. Nyilván ne legyen a seggébe korbács. De valami, amit lehet így is érteni és úgy is. Ekkor, ha tényleg okos, amilyet szeretnél, akkor azért van rá esély, hogy megsejt valamit rólad. Ami még persze nem jelenti azt, hogy ezzel sokra mész, de legalább valami alap lehet.
2016. szept. 1. 22:07
 20/33 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig az a könnyebbik része, hogy perverz pasit találj. Sokkal nehezebb egy olyan pasit találni, aki fenn tudja tartani az egyensúlyt az ő perverzsége és a te vágyaid közt.
2016. szept. 1. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!