Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet felismerni a perverz pasikat?
Ha elkezdek ismerkedni egy pasival, és felmerül a szexualitás, mint téma, elég hamar kiderül, hogy az illető is perverz-e, mint én. Viszont onnantól kezdve, hogy ez feljött, rögtön csak a szexen jár az eszük és egyéjszakás kalandként tekintenek rám. (Tisztelet a kivételnek, de már több férfin is tapasztaltam ezt.)
Nekem komoly kapcsolat lenne a célom, viszont fontos a jó szex, amihez szeretném, ha perverz lenne a pasi.
Ami nehezítés, hogy nekem alapvetően az okos, kedves, aranyos, kicsit kisfiús arcú, "cuki pasik" az eseteim (azok, akiket tipikusan mások friend zone-olnak). Őket viszont sok esetben nem érdeklik a perverz dolgok.
Hogyan lehetne ezt kideríteni úgy, hogy utána normálisan lehessen tovább ismerkedni?
A perverz mindenkinek mást jelent. Ezzel nem sokra megyünk.
Amúgy meg esetleg próbálj tisztán kommunikálni. Pl kapásból lefekteted, hogy nem dugsz senkivel elsőre. Utána meg belevágsz a perverz dolgaidba.
Köszi a választ!
Olyan személy lenne a legidálisabb, akit érdekel a BDSM, switch, erősebb a dom oldala, és még korban is illik hozzám, de ez elég irreális, szóval egy sima pervezzel is megelégednék. :D
A tiszta kommunikáció már megvolt, de nem veszik komolyan, amikor pedig rájönnek, hogy tényleg komolyan gondoltam, akkor eltűnnek.
Szerintem felesleges ezt előre eldönteni, hogy csak "perverzekkel" akarsz összejönni. Kell hagyni egy kis időt, hogy kialakuljon egy kapcsolat és utána már lehet beszélni róla vagy próbálkozni vele. Én, mikor megismertem a páromat, konzervatívnak vallotta magát. Pár hónap alatt kiderült, hogy tettszenek neki a "perverzebb" dolog is, csak épp még nem tudott róla.
Szerintem egy kapcsolat elején senki nem vallja be, az ilyesmit. Legfeljebb akkor, ha nem akar mást.
Nyugi, elég messze vagyok a kisfiús karaktertől. Privátot meg akármit csinálsz fogod kapni.:D
Amúgy meg ne beszélj nyíltan az igényeidről inkább próbálkozz puhatolózni. Milyen a gondolkodásmódja. Mennyire áll nyitottan, pl megkérdezed mi a véleménye ha egy nő így úgy öltözik. Ha azonnal rihbancozik akkor valszeg nem lesz "perverz".
De miért ne vallaná be? Ha tudatában van a saját szexualitásának, akkor miért titkolná?
Szerintem elég elfogadó ember vagyok, és ez látszik is rajtam. Vagy az nem számít, mert attól még ugyanúgy félnek a negatív társadalmi megítéléstől?
Igen, én vagyok! :):
Tudnál még nekem írni ilyen kérdéseket segítségként? Mert sajnos tényleg semmi ötletem sincs, hogyan lehet finoman puhatolózni. (Nem vagyok túl jó a finom fogalmazásban.)
# 7/8-as válaszoló:
Köszi, nagyon kedves vagy. :D Sajnos nem vagyok mazo, szóval örülnék, ha esetleg tudnál segíteni 1-2 tippel. :) Már lemondtam az aranyos domocskámról, de azért perverz még lehetne :P
Az az igazi nagy nehézség ebben, hogy vannak olyan vágyak, amiket szégyellünk. Nekem is van ilyen, nagyon szeretem a női ruhákat viselni, szívesen hordanám hosszabb ideig is, főleg úgy, ha a párom lányként is kezelne a szexuális életben (például erényövet adna rám és csak úgy élvezhetek el, hogy megdug engem). Emellett imádom a beöntést, és még rengeteg olyan dolog lehet, amire még nem jöttem rá. Így névtelenül könnyű leírni, de személyesen, vagy a valódi nevemmel még azelőtt is alig merném bevallani, akiben feltétel nélkül megbízom.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!