Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új tanár a suliban, mit tegyek? Várom a véleményeteket!
Sziasztok. Ma egy teljesen új tesitanárt (illetve osztályfőnököt kaptunk - férfi) kaptunk, aki eddig még nem tanított nálunk. Olyan 30-35 éves lehet és hát irtó helyes aztán mesélte, hogy van családja. Nagyon beindultam tőle, szerintetek érdemes lenne valamit kezdeni vele vagy inkább hagyjam?
Eddig soha sem indultam be olyan pasiktól, akiknek barátnőjük volt vagy családjuk, sőt elítélem az ilyet még most is, viszont most konkrétan ez mozgatta a fantáziámat. Ez az utolsó évünk és szeretném úgy itt hagyni az iskolát, hogy lefeküdtem az egyik tanárommal és ő erre a legalkalmasabb. Várom mindenki véleményét. 18 vagyok és lány.
Mi a baj ezzel? A csaj egy könnyűvérű kis rüfke, nincs egyedül ezzel. Ilyeneknek is lenni kell, ettől kerek a világ. Személy szerint bírom az ilyen csajokat. Mondjuk feleségnek nem tudom elképzelni, max du..málgatni vele.
A kérdést a tanárember hozzáállása dönti el. Aki ha belemegy a játékba, megérdemli a sorsát. Ha enged a kísértésnek, és kiderül, jó eséllyel bukja a családot a hülyéje. Ez elég kellemetlen végkifejlet. Ha nem megy bele, és jelenti az esetet, az neked lesz rossz.
Én azt mondom legyen meg a próba. Te csak játszd nyugodtan a tüzes rüfkét, döntsön a tanárember maga a sorsáról.
Ez az én véleményem.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!