Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új tanár a suliban, mit tegyek? Várom a véleményeteket!
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma egy teljesen új tesitanárt (illetve osztályfőnököt kaptunk - férfi) kaptunk, aki eddig még nem tanított nálunk. Olyan 30-35 éves lehet és hát irtó helyes aztán mesélte, hogy van családja. Nagyon beindultam tőle, szerintetek érdemes lenne valamit kezdeni vele vagy inkább hagyjam?
Eddig soha sem indultam be olyan pasiktól, akiknek barátnőjük volt vagy családjuk, sőt elítélem az ilyet még most is, viszont most konkrétan ez mozgatta a fantáziámat. Ez az utolsó évünk és szeretném úgy itt hagyni az iskolát, hogy lefeküdtem az egyik tanárommal és ő erre a legalkalmasabb. Várom mindenki véleményét. 18 vagyok és lány.
2016. szept. 1. 19:58
11/26 A kérdező kommentje:
Most már azért is. :)
Csak, hogy tudja kivel lesz dolga egy évig, hahaha :D :D
2016. szept. 1. 21:01
12/26 anonim válasza:
tudod kérdező épp ezért vagyunk emberek , h ne csak az állatias ösztöneink vezéreljenek , és ha kell ellent tudjuk állni.
13/26 Senki Alfonz válasza:
Ha megdug kérlek tudasd velünk , és én egy évig kopaszra nyiratom a fejem , de ha nem akkor te nyirasd a tiedet ... ( bár ugyse ismernéd be ha koppansz egy hatalmasat)
14/26 A kérdező kommentje:
#16 Adj egy hetet :)
2016. szept. 1. 21:17
15/26 anonim válasza:
De sok erkölcs csősz van itt...Bezzeg ha egy srác kérdezné ugyanezt a tanárnőjéről,biztatnák hogy dugja meg...
17/26 anonim válasza:
ha szép lány vagy szerintem sima ügy,csak sok idő míg megbízik benned
19/26 A kérdező kommentje:
#18 Lehet, de en elvezem :D
2016. szept. 1. 22:58
20/26 anonim válasza:
Legalább azt várd meg, hogy már meglegyen az érettségid. Vagy legalább a ballagásig ne. Flörtölj vele négyszemközt, ha annyira szeretnéd, de óvatosan, mert mindketten megüthetitek a bokátokat! Ő meg majd vagy fogadja a közeledésedet, és jól kihasználja, hogy egy kis tinip*át megd*ghat, vagy szánalmasnak fogja tartani, és inkább próbál kerülni téged, amennyire megteheti. A család kapcsán meg már nem "papolok", megtették előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!