Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Új tanár a suliban, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új tanár a suliban, mit tegyek? Várom a véleményeteket!

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ma egy teljesen új tesitanárt (illetve osztályfőnököt kaptunk - férfi) kaptunk, aki eddig még nem tanított nálunk. Olyan 30-35 éves lehet és hát irtó helyes aztán mesélte, hogy van családja. Nagyon beindultam tőle, szerintetek érdemes lenne valamit kezdeni vele vagy inkább hagyjam?

Eddig soha sem indultam be olyan pasiktól, akiknek barátnőjük volt vagy családjuk, sőt elítélem az ilyet még most is, viszont most konkrétan ez mozgatta a fantáziámat. Ez az utolsó évünk és szeretném úgy itt hagyni az iskolát, hogy lefeküdtem az egyik tanárommal és ő erre a legalkalmasabb. Várom mindenki véleményét. 18 vagyok és lány.

2016. szept. 1. 19:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
86%
Hülye vagy
2016. szept. 1. 19:59
 2/26 anonim ***** válasza:
18%
Felejtsd el, max a fejedben engedd meg ezt.
2016. szept. 1. 20:02
 3/26 anonim ***** válasza:
33%

Hát lehet hogy nem reagálna pozitívan a közeledésedre...

Próbáld meg lesz ami lesz. Uccsó év. Valamilyen okkal hivd el hozzáok (korrep stb)

Aztán egy kis bor...

Majd térj a lényegre.

Menni fog

2016. szept. 1. 20:04
 4/26 anonim ***** válasza:
78%

Hát nem túl tisztességes de próbáld meg :D

De ne lepődj meg ha elhajt téged..

2016. szept. 1. 20:05
 5/26 anonim ***** válasza:
67%

3as! A tanarokat nem lehet caak ugy athivni :D

Es kerdezo! Ez szanalmas es lepj tul ezen, hova jarsz??

2016. szept. 1. 20:08
 6/26 anonim ***** válasza:

Hagyjad. Maximum fantáziálgas róla :)

Nem érdemes vele kezdeni hiszen van felesége és még a tanárod is ..

21/L

2016. szept. 1. 20:19
 7/26 Senki Alfonz ***** válasza:
100%

Kicsi szökehusika , neked aranyból van vagy mi ?

" Nagyon beindultam tőle, szerintetek érdemes lenne valamit kezdeni vele vagy inkább hagyjam? "

Ezt egy 35 éves családos pasiról ? Igaz hogy négy éveel idösebb vagyok, de tölem meztelenül is táncolhatnál elöttem akkor se piszkálnálak bottal se, mert imádom a családomat ! Ennyit erröl, nameg rólad .

2016. szept. 1. 20:24
 8/26 A kérdező kommentje:
Jaj! Azt elfejtettem írni, hogy adategyeztetésnél úgy nézte a mellem, hogy mar szinte zavarban voltam.
2016. szept. 1. 20:50
 9/26 A kérdező kommentje:
De most mi a baj ezzel? Nem azt mondtam, hogy megtörtént, csak gondoltam rá, mert felizgatott. Nem mentem oda hozzá és kényeztettem orálisan vagy hasonló.
2016. szept. 1. 20:58
 10/26 Senki Alfonz ***** válasza:
85%
Ahogy ránézek egy-két tinip.csa majdnem csupasz mellére-egyebére az is zavarbaejtö lehet, közben az fut át az agyamon hogy remélem hogy a kislányom nem lesz ekkora r.bi annyi idös korára ...
2016. szept. 1. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!