Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, normális hogy szégyellem a mellem?
Az nem baj, hogy a kis melleket szereti, mindenki olyat szeret, amilyet akar. De akkor miért jött veled össze? Láthatta, hogy nem kicsik, már az elején is.
Ezt sose értettem, hogy ha van egy ideálja, akkor miért jön össze egy olyan lánnyal, aki teljesen ellentéte annak, ami neki tetszik? Miért nem a kis mellű lányoknál próbálkozott?
ne szégyelld a melleidet! sokan szeretik a nagyot és még, ha nem annyira jön be, a normálisabbak akkor se csinálnak belőle ügyet.
én kifejezetten a kis melleket szeretem, a nagyobbak nem annyira jönnek be. mégse volt még annyira kis mellű barátnőm, amit ideálisnak tartanék. az összes barátnőm inkább nagyobb mellű volt, de nem azért, mert ezt keresném, csak így alakult. de mindegyiküket imádtam úgy, amilyenek voltak. eszembe nem jutott soha, hogy nem pont úgy tökéletes a mellük, amilyen.
#24 Tehát az "így alakult" azt jelenti, hogy láttad, hogy náluk van esélyed, ezért ott próbálkoztál, minél hamarabb legyen "ingyenpunci", nem léptél tovább a keresgélésben? :D
Vagy megismerted a lányt és már nem is számított annyira a külső? Ez szép, de pár év és a lila köd után már egyre zavaróbb lesz, hogy nem kicsi az a mell. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!