Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, normális hogy szégyellem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, normális hogy szégyellem a mellem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Eddig soha semmi problémám nem volt a testemmel, sőt büszke is voltam rá, de a volt barátom a kis melleket szerette és ezt rendszerint az orrom alá dörgölte. Megkaptam tőle hogy a nagy mell nem egészséges, és nemsokára úgy is lógni fog, meg hogy szerinte nem is nőies. Azóta nem igazán merek fiúkkal ismerkedni, mert úgy vagyok vele hogy mi van ha senki nem talál vonzónak miatta. Fiúkhoz szól első sorban a kérdésem, nektek is gondot jelentene ez? Egyébként 75/d a méretem.

2016. júl. 30. 12:43
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen. Ahogy így mondjátok tényleg egy idióta ember lehetett csak nekem ez akkor nem tűnt fel.
2016. júl. 30. 13:05
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális!!!!!

De az itteni válaszok ellenére (bár mindegyik pozitív!) csinálj egy tesztet! Vegyél fel egy mélyen kivágott polót melltartó nélkül! Sétálj a városban és meglátod a hatást! A csajok irígykedni fognak rád, a pasik kocsányokon lógó szemmel, ágaskodó farokkal bámulnak majd a melleidre! Nem fognak tudni a szemedbe nézni! Ezeken mit szégyelnél? Légy büszke, örülj neki, rakd ki amikor lehet!

A volt barátod egy barom! Meg sem érdemelt téged!

2016. júl. 30. 13:09
 13/27 A kérdező kommentje:
Melltartó nélkül azért félek akármit felvenni mert azért nem tartja olyan könnyen magát a mellem mintha kisebb lenne de ma kivágott felsőben megyek el este szórakozni, kíváncsi leszek a reakciókra :D
2016. júl. 30. 13:22
 14/27 anonim ***** válasza:
89%
Ne szégyelld! Minden női mell szép, ami igazi, különösen a nagy! :)
2016. júl. 30. 13:28
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

"a kis melleket szerette és ezt rendszerint az orrom alá dörgölte. Megkaptam tőle hogy a nagy mell nem egészséges, és nemsokára úgy is lógni fog, meg hogy szerinte nem is nőies"

Miért nem hajtottad el az első ilyen megnyilvánulása után a búsba, hogy találhasson magának egy kis mellű nőt, te meg egy olyan pasit, akinek magasabb az érzelmi intelligenciája egy szoba fikusznál?

2016. júl. 30. 13:51
 16/27 anonim ***** válasza:
Jaj de buta vagy...
2016. júl. 30. 14:12
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor f"sznak jött veled össze...annyira nem lehetett sz"r.
2016. júl. 30. 16:49
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a tökéletes méret.Légy büszke rá!!!
2016. júl. 30. 17:03
 19/27 anonim ***** válasza:
45%
Jézusom! Egy mell csak akkor szép, ha nagy. A nagy természetes melleknél egyszerűen nincs gyönyörűbb dolog a világon! Sőt, én a még nagyobbakat még jobban szeretem, E, F, G kosár... A barátod nem normális!
2016. júl. 30. 21:11
 20/27 anonim ***** válasza:
78%

A volt barátod egy tudatlan suttyó - jó sok baromságot összehordott!

Mikorra a te melled lógni fog, akkorra az ő "nemi jellege" is kiméletlenül és tehetetlenül fog lógni...:)

Egy lógó mellű nővel még jól lehet szexelni, de egy lógó farkú pasival sehogy!:)

Légy büszke rájuk, biztos gyönyörűek!

2016. júl. 31. 04:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!