Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, normális hogy szégyellem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, normális hogy szégyellem a mellem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Eddig soha semmi problémám nem volt a testemmel, sőt büszke is voltam rá, de a volt barátom a kis melleket szerette és ezt rendszerint az orrom alá dörgölte. Megkaptam tőle hogy a nagy mell nem egészséges, és nemsokára úgy is lógni fog, meg hogy szerinte nem is nőies. Azóta nem igazán merek fiúkkal ismerkedni, mert úgy vagyok vele hogy mi van ha senki nem talál vonzónak miatta. Fiúkhoz szól első sorban a kérdésem, nektek is gondot jelentene ez? Egyébként 75/d a méretem.

2016. júl. 30. 12:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Az exed egy idióta.
2016. júl. 30. 12:45
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális, hogy szégyelled! Legyél büszke rá! Nagyon sok pasi meg van vadulva a nagy mellekért! Sok nő irígykedik rád! Ez tuti! Szerinted miért csináltatják a mellüket? Miért rakatnak bele szilikont?

Imádnálak! F.

2016. júl. 30. 12:46
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
gondot nem jelentene. való igaz h könnyebben lógósodik el mint a kicsi. de ez nem befolyásolna engem. azon részed élvezkedném ami jó. ha a tested jó akkor van miböl válogatni akkor is ha a melled már lóg
2016. júl. 30. 12:47
 4/27 anonim ***** válasza:
76%

Létezik mell feszesítő torna gyakorlat. Nézz utána! Majd ha már ereszkedne. De ha egy pasi szeret akkor a megereszkedett melleiddel is elfogad!

A volt barátod egy idióta! Ezt pasiként mondom.

2016. júl. 30. 12:50
 5/27 anonim ***** válasza:
6%
Így kép nélkül nehéz tanácsot adni.
2016. júl. 30. 12:51
 6/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat megnyugtató, hogy szerintetek nem lenne probléma :)
2016. júl. 30. 12:51
 7/27 anonim ***** válasza:
38%
75D? azt ugy megnézném :D
2016. júl. 30. 12:52
 8/27 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy sokan megnéznék de nem lehet mindenki ilyen kiváltságos ;) mindenesetre köszönöm kezdem megint elhinni, hogy nincs velem baj :)
2016. júl. 30. 12:55
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nincs semmi probléma :) A volt barátod egy agyatlan hülye :P

26F

2016. júl. 30. 12:57
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Paraszt 1 csávó volt...Ilyen inkább húzzon a sunyiba. Én egyeránt szeretem a kisebb és nagyobb mellméretet is. Nincs mit szégyellned, tessék rájuk büszkének lenni. 25/F
2016. júl. 30. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!