Szégyellem a 45ezres alviero martini órám normális?
Figyelt kérdés
Helló mindnekinek 18éves lány vagyok es van egy ilyen órám...annyira gáznak találom miközben másnak rolexe van...ti mit gondoltok? Az óra eredeti2014. jún. 27. 06:00
1/10 anonim válasza:
Az élet számodra így értelmetlen, vonulj kolostorba!
2/10 anonim válasza:
a kamu kerdesek irasa nem normalis :)
3/10 anonim válasza:
Nem, nem normális ennyire anyagiasnak és sekélyes gondolkodásúnak lenni.
4/10 anonim válasza:
Nakon kéne vágni, akkor nem szégyellnéd.
5/10 anonim válasza:
Amugy az eletben nem hallottam Alviero Martini orarol :)
Nekem nincs is oram, a kollegamnak viszont Rolexe van. Ongyilkos legyek, vagy alljak be idegenlegiosnak?
LOL.
6/10 anonim válasza:
A rózsadombon laksz, hogy ez gáznak számít? Honnan tudod, hogy az a rolex nem ebayes hamisítvány? Rajta van az árcímke az órádon, vagy csak te tudod, hogy mennyibe került? Ez a húlyeség csak a te fejedben létezik, mint probléma. Más csak azt látja, hogy szép órád van, és biztos nem kínaiban vetted egy ezresért.
7/10 anonim válasza:
Nekem van egy 2000 ft-os New Yorkeres órám, szerinted ciki? :c :D
8/10 anonim válasza:
Szeretem az ilyen kérdéseket. Vicces látni, hogy ugranak az emberek a provokációra. :)
9/10 anonim válasza:
Ez valami gagyi divatmárkás óra, felejtsd el, h 45ezret ér mert nagyon nem :D
10/10 anonim válasza:
Ha masnak rolex oraja van .. Gratulalok ! Akkor azok hamisak .. Persze majd miliokert vennenek olyat .. Aa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!