Gyűlölöm és utálom az embereket, szégyellem magam azért mert ember vagyok normális ez?
Gondolom, nem utálsz mindenkit, csak akik ilyen mocskosul viselkednek. Azokat én is utálom, és hihetetlen indulat halmozódik fel bennem, amikor látom, hogy valaki kínoz egy állatot pl. De ettől még nem érzem magam antiszociálisnak, mert akit szeretek, annak a szívemet is odaadnám
Én is nagyon tisztelem egyébként az állatokat, szinte mindenben különben az embernél.
Nyugodtan lepontozhattok, de szerintem nem normális. Különben nem is kérdeznéd... Egyáltalán nem normális. Na meg csak úgy megkérdezem, te ettől jobban érzed magad? Mert szerintem nem, evvel csak magadnak ártassz, akiket meg utálsz, jó eséllyel boldogan élik az életüket. Csak feleslegesen kínzod magad, gondolom nem vagy így boldog (ha meg igen, az végképp nem normális)... Sokkal jobban tennéd, ha nem utálnád az embereket, mert őket nem érdekli, neked meg nem jó. Ha zavar amit csinálnak, akkor próbálj meg tenni valamit, ami segíthet mondjuk az állatokon. Mert az utálattal annak sem segítessz akit nem utálsz. Segíteni csak akkor másnak, ha mgaddal jóban vagy, és boldog vagy.
Én sem szeretem az embereke, a legjobb barátom a három kutyám, de nem fecsérlem az időmet gyűlölködésre. Egyszerűen nem foglalkozok velük, van egykettő akivel jóban vagyok, barátom is van, és evvel így meg vagyok elégedve. Sőt még azt veszem észre, hogy irigyelnek a békém miatt, sokan megbíznak bennem, meg ismeretlenül mondanak mindenfélét a gondjaikról (pedig őszintén nem nagyon érdekel) mert látják, hogy nem vagyok idegbeteg, hanem meg vagy békélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!