Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyűlölöm és utálom az embereke...

Gyűlölöm és utálom az embereket, szégyellem magam azért mert ember vagyok normális ez?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 17:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Még annyit hozzáteszek, hogy én nagyon szeretem a kutyusokat, de ha az én rokonom arcát tépné szét egy megvadult eb, akkor nem ömlengenék arról, hogy az állatokban mennyi szeretet van, és bezzeg az emberek...

Persze biztos a gazda hibája, én ezt is elfogadom. Ezért is hoztam fel példákat a "vadonból".

Az is tény, hogy az állatoknál a vadászat pl. ösztönös. Na, az embernél meg a hülyeség ösztönös, ezért mondják itt sokan, hogy nem szeretik az embereket, én ezt is megértem, én is éreztem már ilyet, de nem általánosítottam.

Most kicsit csavarok ezen: Ha nem szeretjük a saját fajunkat, az ösztön szempontjából szintén hülyeség, fajfenntartás szemponjából és létfenntartás szempontjából is. Mintha az oroszlán sajnálatból nem vadászna. Nyilván nem egészséges. De megértek én mindenkit, csak gondolkodjatok el ezeken. Köszönöm!

2013. jún. 1. 14:14
 22/22 zoda1000 válasza:
42%
az ember még csak egy kis korcs az élet játszóterén próbáld meg elfogadni éld az életed lépj tovább
2013. jún. 30. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!