Gyűlölöm és utálom az embereket, szégyellem magam azért mert ember vagyok normális ez?
én is szégyellem és megvetem magamat azért, amiért ez vagyok és így. de engem ez arra sarkall, hogy megpróbáljam átlépni a határaimat és valami értelmes cselekedettel bebizonyítani magamnak, hogy nem vagyok teljesen reménytelen. addig magam is utáltam az embereket, amíg valami érzelmi kötődésem volt hozzájuk, és úgy éreztem, amit tesznek, az nem méltó a nagybetűs Emberhez ésatöbbi. kinőve romantikus korszakomat egyszerűen már nem érdekelnek, éljenek boldogan.
szerintem ha nem is normális abban az értelemben, hogy nem egységes, normális abból a szempontból, hogy többre vágysz, magas követelményrendszered van mind magad, mind valamennyi ember iránt. szerintem ne nyomd el ezt magadban, konstruktív oldala is lehet, ha nem csupán az utálatra koncentrálsz, hanem következtetéseket is levonsz belőle.
Szerintem nem normális dolog.
Méghogy az állatok! Én nagyon szeretem az állatokat, de mit istenítjük őket?! A hímoroszlánok a saját kölykeiket ölik meg, mert féltik a hatalmukat. Még a házimacska is képes erre. Vagy a másik hím öli meg a kölyköket, aztán csinál magának újabbakat. Van olyan rovar, amelynek nősténye megöli a hímet párzáskor. Méghogy nem ölik egymást, ugyan már!
A ragadozók könyörtelenül megölik zsákmányaikat. Ez nem mindig jelent gyors halált, és sokszor a legártatlanabb kölyköket és fiatal, sebesült vagy öreg állatokat falják fel.
A hímek egymással harcolnak, a brutálisabbak egymás vérét ontják, ölik egymást.
De te csak utáld az embereket nyugodtan, ha te is ilyen állat akarsz inkább lenni, és szégyelld is magad, ahogy a kérdésben írtad!
Előző vagyok, és nem értem, miért pontoztak le. Durván fogalmaztam ugyan, de csak az igazat írtam le. Értsétek már meg embergyűlölők, hogy ti is emberek vagytok, és vannak a világon jó emberek is.
Az állatokat meg nagyon szeretem, nem szoktam ilyeneket írni róluk, de könyörgöm, ha utáljuk a saját fajunkat, örökké csak problémáink lesznek!
Sok hülye idióta.... Menjetek már be egy kórházba, nézzetek rá a kisbabákra, és ha mondjuk ott lenne a ti gyereketek, akkor is arra gondolnátok, hogy hülye emberek, bárcsak kihalnának?
Nem minden ember gonosz, ne általánosítsunk. De azért sajnálom azokat, akik így éreznek.
Az tény, hogy az állatkínzókat én is felakasztanám, de távol áll tőlem az embergyűlölet, pedig ismerem az emberek sötét oldalát is és voltam már depressziós. De örülök neki, hogy embernek születtem!!
Nagyon sok rendes ember van, akik imádják az állatokat is, és sosem ártanának senkinek.
Az állatkínzókról ne is beszéljünk, mert fel nem fogom, hogyan tűri meg őket egy civilizált társadalom! A szemüket ki tudnám kaparni!
Vannak még jó emberek, habár egyre ritkábbak... a lényeg az, hogy ne utálj mindenkit!
Szerintem az csak természetes, hogy az állatkinzókat mindenki legszivesebben kinyirná...olvastam valahol, hogy akinek nincs meg az az önkontrollja, hogy ne öljön az állatokkal kezdi és embereken folytassa a gyilkolászást. Amúgy sem utálhatsz mindenkit... a családod meg barátaidat főleg nem. Inkább próbálj meg tenni valamit az állatokért! Minden kicsi számit! És csak úgy zárójelbe... „A ragadozók könyörtelenül megölik zsákmányaikat. Ez nem mindig jelent gyors halált, és sokszor a legártatlanabb kölyköket és fiatal, sebesült vagy öreg állatokat falják fel.” Nekik az elsődleges szempont az életben maradás... mégis mit szeretnél, hogy egy injekciós tűvel futnának a zsákmány után, hogy: „Hé, állj meg csak beléd szúrom ezt a vackot és utána elalszol én meg megeszlek.” Könyörgöm mégis, hogy tudjanak ők fájdalomentesen ölni?? Én sem szeretem, hogy egymásra vadásznak de ez az élet rendje. És ne mondd, hogy te még soha az életben nem választottad a könnyebb útat! Ők is ezt teszik amikor a gyengébbeket vadászák le. Vagy nekik már semmit se szabad??
Kedves előző, akkor most reagálok, mert engem idéztél az előbb.
Nem értem, mit értetlenkedsz azon, amit írtam (bocs). Nem az a baj, hogy az állatok megölik egymást, hanem az, hogy az bizonyos emberek itt ennél a kérdésnél az állatokat istenítik, az embereket meg becsmérlik, saját fajukat gyűlölik, és idealizálják az állatok viselkedését. Ezért írtam azt, amit írtam, nem pedig azért, mert azt szeretném, hogy a hím oroszlán injekciós tűt használjon, de jó ötlet amúgy :D
Érted, ugye? Elég komoly kirohanásaim voltak itt, amiért le is pontoztak, de szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy az állatok (akiket én is nagyon szeretek és sosem bántom őket) sem szentek, és az emberek között is vannak nagyon jók. Illetve a gyűlölködőknek üzentem (jogosan), hogy nézzenek rá egy kisbabára, a saját rokonaikra, anyjukra, apjukra, testvérükre, kedves ismerőseikre, azokra, akik segítettek nekik, az orvosra, aki segített meggyógyulni, a kedveskedő szomszédra, stb.
Szerintem ne legyünk szélsőségesek. Ha én lennék Isten, már elpusztítottam volna az emberiséget, de mivel ember vagyok, ezért inkább segítem, hogy jobbá váljunk. Ennyi. Ezzel nem muszáj egyetérteni, de szerintem ajánlott egy kicsivel jobb világ érdekében.
(Na ez az utolsó kissé hatásvadászra sikeredett, de sebaj.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!