Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Normális ha utálom, sőt,...

Normális ha utálom, sőt, szégyellem, hogy városi vagyok?

Figyelt kérdés
Mindig is vonzódtam az állatokhoz, a természethez, szeretem az állatok körüli munkát, lovagolok is.

2013. szept. 23. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A természet szeretetéből nem fakad semmiféle utálat. Szeretetből nem következik valami ellenesség.
2013. szept. 23. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:
teljesen. normális én pl utálom bugapestet. zajos,budös, túlzsúfolt. mondjuk én is egy megyeszékhelyen lakok de a kertvárosában, amit nagyon szeretek. én nem tudnék elszakadni a várostól és kiköltözni vmi kis faluba. beleőrülnék hogy mindíg be kellene járnom a városba ha akarok vmit. órákat kellene buszoznom. most meg a belvárosba érek busszal 20 perc alatt. azon viszont sokat szoktam gondolkodni hogy mennyivel jobb lenne egy tanyán lakni (nem túl messze a várostól) és hogy akkor még a plusz utazgatást is bevállalnám. vhogy tetszik hogy van amit saját magad termelsz meg. de gyakorlatban nem tudnám megvalósítani mert lusta vagyok ahoz hogy ilyen munkát végezzek. uh marad az hogy majd ha felnövök a saját kertemben fogok kis mennyiségben termeszteni növényeket.
2014. aug. 28. 00:45
 3/3 anonim ***** válasza:

#2 vok

arra akartam kilyukadni hogy érdemes végiggondolni mik a pozitívumok és mik a negatívumok mielőtt eldöntenéd hogy utálsz vagy mégsem vmit

2014. aug. 28. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!