Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ez miatt szégyellem magam a barátnőm előtt?
Az történt, hogy kételkedtem barátnőmben és elsírta magát miközben bizonygatta, hogy mennyire szeret. Én is nagyon szeretem úgy érzem életem szerelme, képes lennék érte bármit megtenni, elérzékenyültem észre vette hogy folyik a könnyem. De azóta nem birok úgy a szemébe nézi mert félek hogy egy gyenge embert lát bennem. Hozzá teszem sosem sírtam lány miatt...
Szerintetek?
24/f
Ha okkal könnyezel, az nem baj!
Ha minden kis francon, az már ciki.
Nem értem nektek pasiknak miért ekkora probléma ha kiszívárog a külvilág felé hogy valójában ti is érző lények vagytok, tudtok szeretni, örülni, és akár sírni is ha valami bánt.
Ez teljesen normális dolog akár fiú akár lány az illető , semmi szégyelnivaló nincs benne mig normális keretek között mutatod ki a "belső érzelmeidet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!