Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha ez miatt szégyelle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha ez miatt szégyellem magam a barátnőm előtt?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy kételkedtem barátnőmben és elsírta magát miközben bizonygatta, hogy mennyire szeret. Én is nagyon szeretem úgy érzem életem szerelme, képes lennék érte bármit megtenni, elérzékenyültem észre vette hogy folyik a könnyem. De azóta nem birok úgy a szemébe nézi mert félek hogy egy gyenge embert lát bennem. Hozzá teszem sosem sírtam lány miatt...

Szerintetek?

24/f

2013. aug. 5. 17:22
 1/10 anonim válasza:
100%
ebben nincs semmi szégyelleni való, :) a férfiak is éreznek :)
2013. aug. 5. 17:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Normális, de nem kell szégyellned magad.
2013. aug. 5. 17:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem emiatt ne szégyelld magad. Ha máskor nem sírsz mindenen, akkor egyáltalán nem ciki. SŐT. :) Nálam ez még jó pont is lenne, mert ez azt bizonyítja, hogy mennyire szereted.:)
2013. aug. 5. 17:25
 4/10 Bino ***** válasza:
100%
Egyáltalán ne szégyelld.
2013. aug. 5. 17:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettetek!
2013. aug. 5. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Ha okkal könnyezel, az nem baj!

Ha minden kis francon, az már ciki.

2013. aug. 5. 17:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem értem nektek pasiknak miért ekkora probléma ha kiszívárog a külvilág felé hogy valójában ti is érző lények vagytok, tudtok szeretni, örülni, és akár sírni is ha valami bánt.

Ez teljesen normális dolog akár fiú akár lány az illető , semmi szégyelnivaló nincs benne mig normális keretek között mutatod ki a "belső érzelmeidet".

2013. aug. 5. 17:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Az a normális, ha egy férfi is képes kimutatni az érzelmeit, ha képes sírni a barátnője előtt. Az a beteges, amikor ez helyett inkább alkoholba folytja a bánatát. Vagy egyáltalán nem képes érzelmeket kimutatni.
2013. aug. 5. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs ebben semmi szégyelnivaló. Amúgy is, a lányok imádják ha egy kicsit ők is gyengének látják a párjukat. Csak még jobban aggódnak érte és szeretik, hogy neki is ilyen lelke van.
2013. aug. 5. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Normális. Azért mert valaki sír nem gyenge !
2013. aug. 14. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!