Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyira hülyén nézek ki alvás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira hülyén nézek ki alvás közben, hogy a barátom előtt is szégyellem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szinte mindig nyitott szájjal alszom és néha horkolok is. Egyszer egy barátnőm lefényképezte hogyan alszom és nagyon undorítóan néztem ki, bár szerinte aranyos voltam... pff...

A barátommal már fél éve járunk, de még nem aludtunk együtt, mert anyumék azt mondták, csak 6 hónap után engedik. Hát ez letelt és jövő hétvégén átjöhet a barátom és együtt alszunk. De én már előre rettegek attól, hogy meglát alvás közben. És ha még horkolok is?! Az oké, hogy megpróbálok később elaludni, mint ő, de reggel is előbb kellene ébredni.

Arra gondoltam hogy állítok be ébresztőt és akkor arra együtt kelünk, és azt mondom hogy véletlenül rajt hagytam hétvégére is az ébresztőt. De ez csak ideiglenes megoldás mert nem csinálhatom ezt majd mindig...

Valaki segítene, mit tehetnék? Voltatok hasonló helyzetben? Fiúk, ti mennyire ábrándulnátok ki a lányból, ha borzalmasan nézne ki, miközben alszik? :S

Ja és a leggázabb hogy a múltkor néztünk egy filmet amiben egy férfi simogatta az alvó felesége arcát, és mondja a barátom, hogy alig várja hogy együtt aludjunk és ő is simogathasson. Na ettől majdnem rosszul lettem mert ha meglát alvás közben tuti nem simogatni akar, inkább hányni....

16/L

2013. máj. 20. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne aludj
2013. máj. 20. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de tényleg ne..annyira jót nevettem! :D

én is keservesen alszom rosszabbul mint te...dehát ez van nem tudsz vele mit tenni..

2013. máj. 20. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ilyen hülye... :D Nekünk teljesen mindegy, hogy egy nő milyen pózban alszik. Ez egyáltalán nem számít. Hidd el tetszeni fogsz neki alvás közben is. :)
2013. máj. 20. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha taknyos vagyok én is horkolok, emellett fura pózban alszom kitekeredve, ráadásul úgy folyik a nyálam, hogy teljesen eláztatom a kispárnám és gusztustalan nyálzuhatag lóg néha reggel a szám széléről.

A barátom mégis szeret, szeret velem aludni, nem undorodik.

Az alvási szokásaid ellen nem nagyon tudsz mit tenni, és szerintem nagyon sok ember nem szép látvány amikor alszik :D

Ne aggódj ezen.

Mi pl előre megbeszéltük, hogy mindketten horkolunk, én előre megmondtam, hogy a Niagara folyik a számból.

Egyeltalán nem ciki :)

22/L

2013. máj. 20. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!