Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Táborban egy fiúval aludtam egy ágyban ez megbocsátható?
Figyelt kérdés
Minden ágyban ketten tudtunk aludni hogy elférjünk és mellettem egy fiú aludt. Nem jelent nekem semmi, nem csináltunk semmit természetesen. Megbocsátható ez úgy hogy van barátom? :S2013. máj. 6. 00:24
2/11 anonim válasza:
kérdezd a barátodat...egyébként nem, nincs ebben semmi. Bár amilyen barátom nekem volt az biztos kiakadt volna még erre is -.-'
4/11 anonim válasza:
érdekes, kíváncsi lennék hol volt ilyen?
5/11 tabaki válasza:
Csak aludtatok? Ez megbocsáthatatlan. Miskolci kocsonyából gyúrják a mai fiatalokat, vagy mi?
Mégis, mit kéne megbocsátani? Egyetlen szörnyűség van a dologban, hogy ilyen marhaságokból hogyan vagytok képesek lelki drámát csinálni. Ennél is érdektelenebb tragédia nem történt az életedben? Mondjuk kiborítottad a kólát, vagy valami?
6/11 anonim válasza:
Á, ha nem történt semmi, akkor szerintem nem nagy extra ez. Egyszer baráti sátorozáson két sráccal kellett osztoznom a kétszemélyes sátran (az maradt hármunknak, enyhén volt csak kényelmetlen, főleg hogy mindketten horkltak XD), én aludtam középen, és nem volt semmi probléma. Eszünk ágában sem lett volna bármit is csinálni, hidd el, ha nem csináltam belőle problémát, szerintem te se aggódj emiatt.
7/11 anonim válasza:
1. kérdés: Egyidőben, vgy egymás után?
2. kérdés: Természetellenesen viszont mit csináltatok?
3. Ő a bajátod?
8/11 Balanus_concavus válasza:
Hol táboroztatok, Treblinkában?
9/11 A kérdező kommentje:
1. Egy időben aludtunk egymás mellett
2. Természetellenesen aludtunk és mellette horkoltunk is néha
3. Nem ő nem a barátom ez itt a probléma. :D
2013. máj. 6. 12:18
10/11 tabaki válasza:
"...ő nem a barátom ez itt a probléma."
Bevállalós csaj ezt egyetlen este megoldja... de mit fog szólni a mostani barátod?
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!