Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért teszi ezt velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszi ezt velem a barátom? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy srác tavaly decemberben jöttünk össze jártunk 8 hónapot, de féltékeny lett és szakított, 8 hónap után újra összejöttünk, de szinte nem is foglalkozik velem.A barátainak kell mondani hogy törődjön velem,olyankor odajön egy kicsit,aztán mintha mi se történt volna...

Nem akar bemutatni a szüleinek, nem akar nálam aludni mert azt mondja: "-A saját ágyamba szeretek aludni",de én sem aludhatok nála.Eddig még nem történt semmi közöttünk,és igazából én tudnék is várni de legalább együtt aludhatnánk néha,ha már napközben nem lehetünk együtt.Mindig eltereli erről a témát.A facebookon sincsenek kint közös képek,az sincs kiírva hogy Kapcsolatban.Semmi...

Állítása szerint nem szégyell.Akkor mi lehet a baja?

Szerintetek mit kéne tennem?

Előre is köszi a válaszokat.

2013. máj. 15. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
"bosszút áll"
2013. máj. 15. 17:46
 2/11 anonim ***** válasza:
hülye.. csak az érdekli, hogy legyen egy csaja, onnan mindegy, szerintem hagyd a francba :)
2013. máj. 15. 17:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit kellene tenned? Nem egyértelmű? Komolyan mondom, minél több időt töltök az oldalon, annál inkább rájövök arra, hogy a pasik nem véletlenül mondják azt, hogy a csajok ostobák, mert a bunkó f.szik után csorgatják a nyálukat. Egy kis önbecsülésed sincs? Hagyd már ott a p.csába...
2013. máj. 15. 17:47
 4/11 A kérdező kommentje:

Bosszút áll?

Én sose csaltam meg.Beszélgettem régi oszt.társaimmal,haverjaimmal.Ezért sértődött meg.

2013. máj. 15. 17:48
 5/11 anonim ***** válasza:
ha azért szakított veled mert beszélgettél valakivel, akkor sztem eleve nem nagyon kellett volna újra kezdeni a dolgot (hacsak nem viseltetett irántad kitörő rajongással és a szakítás miatti megbánással, amit kétlek a leírtak alapján). egyébként hány évesek vagytok??
2013. máj. 15. 18:05
 6/11 A kérdező kommentje:
17/L; 20/F
2013. máj. 15. 18:07
 7/11 anonim ***** válasza:
próbáltál már vele komolyabban elbeszélgetni azokról h mik bántanak téged?
2013. máj. 15. 18:13
 8/11 A kérdező kommentje:

Igen,de amint már írtam,elkerüli a témát.Nem válaszol rá,csak hallgat aztán valami másról beszél.Vagy csak simán odavágja:-Most nincs kedvem erről beszélni!!

És ennyi.

2013. máj. 15. 18:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért nem hagyod ott a francba?
2013. máj. 15. 18:22
 10/11 anonim ***** válasza:
hát, ha nem hajlandó kommunikálni akkor megoldást sem fogtok találni rá.. :/. most csak az együtt alvásra kihegyezve: nem lehet h fél amiatt h felsül előtted (ha esetleg szexre kerül a sor) vagy valamiért szégyenlené a testét előtted?
2013. máj. 15. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!