Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt velem a barátom? (többi lent)
Van egy srác tavaly decemberben jöttünk össze jártunk 8 hónapot, de féltékeny lett és szakított, 8 hónap után újra összejöttünk, de szinte nem is foglalkozik velem.A barátainak kell mondani hogy törődjön velem,olyankor odajön egy kicsit,aztán mintha mi se történt volna...
Nem akar bemutatni a szüleinek, nem akar nálam aludni mert azt mondja: "-A saját ágyamba szeretek aludni",de én sem aludhatok nála.Eddig még nem történt semmi közöttünk,és igazából én tudnék is várni de legalább együtt aludhatnánk néha,ha már napközben nem lehetünk együtt.Mindig eltereli erről a témát.A facebookon sincsenek kint közös képek,az sincs kiírva hogy Kapcsolatban.Semmi...
Állítása szerint nem szégyell.Akkor mi lehet a baja?
Szerintetek mit kéne tennem?
Előre is köszi a válaszokat.
Bosszút áll?
Én sose csaltam meg.Beszélgettem régi oszt.társaimmal,haverjaimmal.Ezért sértődött meg.
Igen,de amint már írtam,elkerüli a témát.Nem válaszol rá,csak hallgat aztán valami másról beszél.Vagy csak simán odavágja:-Most nincs kedvem erről beszélni!!
És ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!