Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsófi :)) kérdése:
Ha a barátom mondja hogy hív, akkor utána miért nem teszi? Elfelejtette?
Figyelt kérdés
Sokat dolgozik, de azért ez fura...2013. jan. 13. 16:55
3/9 anonim válasza:
ha 1-2X teszi az nem gáz ha rendszeres akkor komolyabban beszélnetek kéne
5/9 anonim válasza:
Szerintem már meg is válaszoltad magadnak... Sokat dolgozik. Ez magyarázat.
6/9 anonim válasza:
mióta vagytok eggyüt? lehet h csak nem tudja elkezdeni a beszélgetést vagy fél h hülyeséget fog mondani. am miért nem hívod fel? egy próbát megér ;)
7/9 anonim válasza:
Ha a barátod azt mondja, hogy HIV, akkor sürgősen vizsgáltasd ki magad te is.
8/9 anonim válasza:
Mi 5 éve vagyunk együtt a barátommal, minden elbúcsúzásnál azt mondja, h "majd hívlak"...de tudom, h nem fog, kivéve, ha valamit akar :) szóval ha nincs mit mondania, akkor nem hív. minden nap találkozunk, sokat vagyunk együtt, de inkább én vagyok az, aki csak úgy felhívja, h mizu...sőt szóvá is szokta tenni néha, h miért nem hívtam :)...mi így szoktuk meg, és ezzel nincs is nagy baj :)
hívd fel te, mond meg neki, h hiányzik a hangja stb. bár ez attól is függ, h mióta vagytok együtt és h mennyire akar téged az a fiú...mert az elején minden más azért :)
9/9 A kérdező kommentje:
Eddig ösz 2 szer felejtette el...
4 es hidd el rohadtul nem vagyok az :)
Amúgy mindenknek köszi :)
2013. jan. 14. 05:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!