Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most nagyon szégyellem magam!...

Most nagyon szégyellem magam! Ez normális? 12/l

Figyelt kérdés

Erotikus álmom volt :S normális hogy 12 évesen ilyet álmodok? (és azért vagyok még fent mert szünet van)

Előre köszi! :)

2014. júl. 9. 00:14
 1/9 anonim válasza:
Igen, normális. Csak arra kérlek, hogy maradjon még pár évig csak álom. Hidd el annál jobb lesz.
2014. júl. 9. 00:16
 2/9 anonim válasza:
Normális :) örülj neki,ha olyan.az álmaidról nem tehetsz
2014. júl. 9. 00:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem nem tervezek lefeküdni senkivel 16 éves korom előtt :D köszi a válaszokat :)
2014. júl. 9. 00:21
 4/9 anonim válasza:
Sose szégyelld magad mert erotikus álmod volt. Ez a világ legtermészetesebb dolga, ráadásul olyan korban vagy, hogy kamaszodsz, kezded felfedezni a tested változásait.
2014. júl. 9. 00:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. júl. 9. 00:40
 6/9 anonim válasza:

Az nem normális, hogy szégyelled magad.

Konkrétan mit álmodtál?

2014. júl. 9. 00:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Ház azt hogy egy táborban voltam és a föld volt az 'ágy'.A fiúkkal egy a ajtó helye(nem ajtó!) választott el minket.És egy pár osztálytársammal figyeltük öket ahogy masztiznak.Úgy tettünk mintha aludtunk volna,ezért nem látták hogy figyeljük őket.És az egyik haverom volt a középpontban.És most tiszta vörös a fejem! :D
2014. júl. 9. 00:53
 8/9 anonim válasza:

Ez egy ártatlan kis álom, itt pedig névtelen vagy...persze megértem, hogy fura leírni.

Nekem az első erotikus álmom 13 évesen volt, azt álmodtam, hogy a strandon vagyok és egy ismerős kislány bugyijába nyúlok és megsimogatom a punciját.

2014. júl. 9. 01:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :)
2014. júl. 9. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!