Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti visszaadnátok a megcsalást?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Niki.infinity kérdése:

Ti visszaadnátok a megcsalást?

Figyelt kérdés
Megcsalt a pasim, még nem mentünk szét, ti visszaadnátok neki, hogy érezze milyen, amikor megcsalják?
2016. júl. 26. 17:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:40

nem álszent, hanem nem egy szobanövény szintjén van az intelligencia szintje mint neked

2016. júl. 26. 17:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Direkt nem. de ha úgy adódik, hogy tényleg akarom valakivel, akkor innentől lehet.
2016. júl. 26. 17:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt valaki, akinek az orra alá dörgöltem egy szexuális élményemet, hogy fájjon neki, és érezze rosszul magát. De utána kutyául éreztem magam én is, szóval felesleges. Csak a fájdalomspirált tekergetnéd vele.
2016. júl. 26. 17:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezután valakivel tényleg akarnád akkor szabad a pálya, de az a fontos, hogy ne csak azért tedd mert a barátod ezt tette veled. Ha így lenne, akkor egyszerűbb ha szakítasz vele és utána érezze szarul magát, vagy ne. A bosszú csupán céltalan motiváció.
2016. júl. 26. 17:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Legyen benned tartás és önbecsülés inkább hagyd el.. Mert ha megcsalod nem leszel jobb a pasidnál 22 N
2016. júl. 26. 18:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem dobom ki a csajt egybol de nem is csalom meg. Jobb buntetest kapna :)
2016. júl. 26. 18:32
 17/20 anonim ***** válasza:

16!

Mit találnál ki neki?

2016. júl. 26. 19:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges! Vagy dobd ki, vagy bocsáss meg neki, de ne legyél kicsinyes! Hidd el, nem lesz jobb neked sem azzal, h bosszút állsz. Csak rosszabb lesz, mellesleg te sem leszel jobb nála. A sors majd mindent elrendez úgy is! Bízd ezt rá!
2016. júl. 26. 19:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha megcsalt, annak oka van. Miért is érdekelné igazán, ha te is összejönnél mással? Nekem az lenne az igazi elégtétel, ha azonnal dobnám, majd később, ahogy alakul, látná, hogy mással, egy másik kapcsolatban boldog vagyok.
2016. júl. 26. 19:38
 20/20 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem nagyon érdekelé. Biztos azért csalt meg mert sz*r vagy az ágyban.
2016. júl. 27. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!