Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalna a pasitok, akkor ti visszaadnátok, hogy érezze ugyanazt amit én?
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 19:14
2/12 anonim válasza:
Nem adnám neki vissza. Egyszerűen csak...elhagynám a g***cibe! És szóba nem állnék vele többet
3/12 anonim válasza:
Alapesetben ott kell hagyni a fenébe, nem igen látom értelmét a gyerekes viselkedésnek.
Több értelmét látom (persze ha a partner is normálisan fogja fel) egy őszinte beszélgetésnek. (Mi oka volt? stb.)
4/12 anonim válasza:
Megbocsátanák neki,nem baj drágám, aztán később adnám vissza neki ,hogy még jobban fájjon ,csak mielőtt elmondanám kidobnám a francba..
5/12 anonim válasza:
Szerintem meg érdemelted!!!Ki mint vet úgy arat!! Mást a saját hibádért ne hibáztass!!Nőként ti választotok,miért nem választottál normálisat!!! A normális őszinte pasiról papoltok,de ha megtaláljátok akkor meg szartok rá. Nem 1 ismerősöm van aki cserélgeti a párját,és még is ugráltok értük. A normális pasi nem kell senkinek. Idézem 1 itteni kiírásból,mert unalmasak.Mindenki a saját döntéseinek áldozata.Szarul döntöttél ennyi,ezért más a hibás? Volt hogy össze akartam jönni 1 lánnyal és nem kellettem neki pedig tetszettem. Választott 1 pasit akitől terhes lett,és a pasi már sehol,nekem meg 4 és fél éves kapcsolatom van. Veletek nőkkel az a baj hogy leszarjátok aki normális,aztán mikor látjátok hogy jól működő kapcsolatot építenek fel akit kidobtok,csak irígykedtek,mert tudjátok hogy ez veletek is meglehetett volna csak elbasztátok.Ezt 2 lánynál éltem át.Most meg csorog a nyáluk hogy mit hagytak ki.
6/12 A kérdező kommentje:
Alex, az írásodból ítélve akkora főnyeremény azért nem vagy, de legalább arcod van mellé.
2016. márc. 1. 19:34
8/12 anonim válasza:
Amennyiben szereted és folytatni akarod vele, akkor semmiképp. Az csak arra jó, hogy még jobban elmérgesítse a helyzetet és totál lehetetlenné tegye, hogy megoldjátok. Ha nem akarod folytatni vele, akkor meg egyszerűen szard le, az is legalább annyira fog fájni neki.
9/12 anonim válasza:
Én éltem olyan kapcsolatban, ahol a pasi folyamatosan csalt, de sosem hagytam ott, végül beleszerettem egy srácba, megcsaltam, de ő már azt nekem nem tudta elfelejteni, mert neki mindent szabad, nekem meg semmit sem
10/12 anonim válasza:
Persze, fel is hivnam kozben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!