Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Niki.infinity kérdése:
Ti visszaadnátok a megcsalást?
Figyelt kérdés
Megcsalt a pasim, még nem mentünk szét, ti visszaadnátok neki, hogy érezze milyen, amikor megcsalják?2016. júl. 26. 17:20
1/20 anonim válasza:
Nem adnám vissza ,mert akkor az Ő szintjére süllyednék le,viszont a kapcsolatnak vége lenne azonnal és végérvényesen.20/L
2/20 anonim válasza:
gyerekes, szánalmas, röhejes
ezzel is csak bizonyítod, hogy nem hagy még hidegen a srác
4/20 anonim válasza:
Amikor engem barátnőm megcsalt, én nem adtam vissza neki. Szakítottam vele és ennyi.
Nem vagyok ovis, "hogy ezt még visszakapod".
27F
5/20 anonim válasza:
Érdekelne, hogy mit vársz? Utána odamész a pasidhoz és megkérdezed, na milyen érzés, te kis huncut? Dobd ki a pics*ba és kész.
7/20 Noren1989 válasza:
Nem, sosem adtam vissza ilyes jellegű dolgokat. Számomra fontos, hogy a szakításnál erkölcsi győztesként az exem fölé magasodhassam.
Emellett létezik a karma. Aki ilyeneket csinál, előbb-utóbb pórul jár.
26/F
9/20 anonim válasza:
Én visszaadtam egy csókkal megcsalást, de több is lett belőle. Viszont ő sem dobott ki. Most a korábbihoz képest olyan 75%-nak érzem a kapcsolatot/bizalmat.
10/20 anonim válasza:
Visszaadnám.Mégpedig a legjobb haverjával! Érezze át csak amit ő tett! Aki pedig azt mondja,hogy nem az álszent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!