Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok, és a pasim nem akar se hármast csajjal, se megcsalást (ez érthető). Mit tegyek?
Nagyon szeretem őt, nem akarom ezért elhagyni, de az a baj, hogy nagyon vágyom a nőkre is. Nem "lelki" téren, azokat az igényeimet ő teljesen kielégíti, hanem testileg. Így üresnek érzem néha az életem, nagyon nagyon hiányzik egy női test puhasága..
Hármast nem akar akkor sem, ha ő választhatná ki, kivel. Azt sem akarja, hogy szexelek nővel, és ő is csinálhatná úgy, hogy beszámolunk erről egymásnak.
Ez nagyon szép és jó, hisz csak én kellek neki, de én nem bírom ki nővel való szex nélkül örökre. Családot és az életemet csak férfi mellett tudom elképzelni (mellette).
4 éve vagyunk együtt. Mit tegyek? Hogyan győzzem meg? Titokban megcsalni nem akarom. Nem önzőség tőle, amit tesz?
24/L és 26/F
A legjobb párosítás,de lehet hogy ez csak az én véleményem.:)
amúgy lehet hogy csak ezért nem megy bele mert nem akar megcsalni,De szerintem ha már ott lennél egy másik csajjal csak belemenne,de nem ismerem.
Egészen egyszerűen szexuális vágyak és igények terén nem klappoltok. Ezzel túl sokat nem tudsz kezdeni, vagy elhagyod, vagy megcsalod egy nővel (titokban intézed rendszeresen) vagy elviseled ameddig tudod.
Nincsen mozgástered sajnos.
Nem fogod erről meggyőzni, mert szerintem valamilyen szinten azért ez mégiscsak megalázó rá nézve, hiszen nem tud téged kielégíteni, ami azért elég megrázó lehet. Ez nem önzőség, a párkapcsolatba nem fér bele egy harmadik fél, sőt szerintem ez a te részedről önzőség, hogy minden áron rá akarod erőltetni a saját vágyaidat.
Döntened kell: vagy lemondasz a nőkkel való együttlétről, vagy róla mondasz le. Nekem ez a meglátásom.
Egyatalan nem onzo,inkabb egy teljesen normalis srac!!
Itt inkabb az a baj hogy te beteg vagy!
Meg mindeg jobb aki csak egy nemhez vonzodik mint kettohoz!
Te vagy ra az elo bizonyitek..
Szerintem kezeltesd magad.
#7-es!
Akkor lenne önző, ha nem tépelődne, hanem megcsalná a barátját.
Pont arról van szó, hogy vannak vágyai, de visszafogja magát, mert a Szerelmének nem lenne úgy jó.
Az önzőség, ha szeretem a bázisugrást, de tépelődöm a dolgon, mert a Szerelmem nem szereti, ha csinálom, mert nagyon félt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!