Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit akar? Elmondjam neki a megcsalást?
menj el kedden, csinálj képet és nézegesd azt a továbbiakban!
értem, hogy megingott a bizalmad a barátodban, de nem is érdemelsz többet, ha mással is elmész, akiről meg főleg tudod, hogy csak meg akar dugni. Jobb az, ha a pasi csak arra kell, hogy legyen és jól mutasson melletted az utcán???
Nem tudom mennyi idős vagy (max 14-nek tippellek a barátoddal együtt), de a szexhez még mindenképpen fiatal vagy.baba lesz ebből
Igen, választanod kell, és az írásodból kitűnik, hogy nem a második pasit szeretnéd, hiszen már előre, tudod, h neki minden lány kell.
Bár a barátod a vita után bunkó volt veled, mikor msnezett, az csak egy tipikus pasis duzzogás, sokszor vagyunk ilyenek, aztán toljuk utána visszafelé a szekeret is.:)
A bizalmi kérdést te szúrtad el. Tudtad, hogy mi lesz, ha a srác elkísér téged, mégis belementél.
Szerintem maradj az első barátodnál, és lelkiismeretedtől függ, hogy elmondod e neki.
Ha elmondod, lehet, hogy szakít veled, ha nem, akkor talán egy szép kapcsolatotok lesz, bár a bűntudat sokáig benned marad.
Neked kell dönteni!
3.nak: sztem vmit félreértettél kicsit:) Nem vita után volt velem bunkó..hanem épp azon vesztem vele össze...amiket beszélt a haverjával előttem ! A haverja mesélte h volt egy csak aki rámászott, deő nem használta ki a lehetőséget!! És erre írta a pasim..h hülye h nem használta ki..meg ha nem lennék én akkor kihasználta volna ő!! Na és eek után megharagudtam..és erre mondta h csak poénkodtak és szivatta a haverját!!
Am a másik történethez annyit..h még a vita előtt pár nappal találkoztam azzal a másik fiúval!!!Ha elmondom a barátomnak , sztem szakít velem:( Főleg h még én vesztem össze vele...miközben nekem nagyobb bűnöm van:(:( Nagyon szégyellem magam:S Lehet a sorstól kaptam ezt:( H nekem is rossz legyen! Am szted a barátom szeret??? Vagy csak azért mondta h majd belemenjek a dologba...majd később..:( Nem tudok benne bízni..Folyamatosan az van a fejembe:( Más részről meg amit tettem:(
Én vagyok a hármas:)
Ha én szeretek valakit, akkor nem mondok olyat a haveromnak, h "én így tettem volna...", még poénból sem.
Sajnos azt kell mondanom, hogy a pasid nem érett meg, legalábbis elég gyerekes dolgai vannak, de rád sem tudok mást mondani, hisz elkövetted amit...:(
Jó dolog nem sülhet ki az egészből, szóval csináld ami jön, szerezz tapasztalatokat(nem szexre értem), aztán majd mindannyian érettebbek lesztek, mikor tényleg annak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!