Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit akar? Elmondjam neki a megcsalást?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta teccett a mostani pasim, sokszor beszélgettünk, párszor hazahozott kocsival, nagyon belezúgtam:) Végre sok idő után bevallotta h teccek neki! Nemsokára összejöttünk, több, mint másfél hónapja járunk! Egy probléma van, ő már nagyon szeretné AZT! , én még szűz vagyok..és félek, meg attól is h csak arra kellek neki:( Tegnap éjjel nagyon összevesztem vele:(Egyik haverjával beszélt msnen..miközben én ott voltam vele...és hát én úgy értelmeztem h csak arra kellek neki:( Utána mondtam is h haragszok:S Elsírtam magam annyira rosszul esett amiket írt:( Mondta h csak poénkodtak..és nem hitte h ennyire megbántódok..ő nem akart megbántani! Egész éjjel mondogatta h szeret, és csak az számít neki h velem legyen !Mondta h ő azért nem lesz rámenős, h közbe elveszítsen engem!És mondta h nehogy szakítás legyen...kérdeztem h mért te szakítani akarsz? Mondta h dehogy is! Csak attól fél, h én akarok! Mondta..h: Bármennyit vár rám..és bármit megtesz h visszanyerje a bizalmamat!Mondta h sose csalna meg, csak én kellek neki:) Am régebben abban egyeztünk meg h 3 hónap múlva fekszünk le:) Most megegyeztünk..h úgy nyerheti vissza a bizalmamat, ha a 3. hónap végéig marad az h csak felül nincs semmi rajtunk és nem megyünk tovább!! Mondta h jó, és örül h ezzel visszanyerheti a bizalmamat! Eddig betartotta..akkor éjjel télleg nem csinált semmit , amit nem szabadott volna!! Van egy másik történt!! Ez a lényegesebb! Felvett msnre egy fiú, elkezdtünk beszélgetni és mondta h talizzunk..belementem:( A barátomnak azt hazudtam h egyik ismerősömmel megyek..nagyon rosszul esett neki:( Suli után haza akart vinni és mondtam h ne! A végén mondta h kivisz a vonatállomásra...! Olyan lelkiismeretfurdalásom volt:( Na és folytatva , avval a másik fiúval dumáltunk és a végén megcsókolt!! JÁRUNK!!! Nem tudtam ellent mondani neki, olyan helyes!! És most 2 pasim van:( Egyiket se akarom dobni! A régebbi pasim, aki ugye szeretné azt..őt szeretem, csak vhogy a bizalom most megingott! A másikat nem szeretem..csak úgy kell, ha esetleg a pasim dob..mert még nem akarom AZT! A fiú, akivel most jöttem össze, az meg olyan h neki minden csaj kell...szal ezt jól megcsináltam..mert ő sztem egy percet se fog várni..ha majd akarja!!Kedden akar velem talizni..mennénk nézelődni megint! Most mit tegyek? H másszak ki ebből?:(Tudom h választanom kell:(
2009. márc. 8. 11:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

menj el kedden, csinálj képet és nézegesd azt a továbbiakban!

értem, hogy megingott a bizalmad a barátodban, de nem is érdemelsz többet, ha mással is elmész, akiről meg főleg tudod, hogy csak meg akar dugni. Jobb az, ha a pasi csak arra kell, hogy legyen és jól mutasson melletted az utcán???

Nem tudom mennyi idős vagy (max 14-nek tippellek a barátoddal együtt), de a szexhez még mindenképpen fiatal vagy.baba lesz ebből

2009. márc. 8. 11:39
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Megsértődtél azon, hogy a barátod valaki mással viccelődött, ami valszeg tök ártatlan dolog volt. Aztán képes vagy igent mondani egy randimeghívásra, el is mész rá, meg is csókolod, és utána mind a kettő srácot bolondítani akarod. Ez rettenetesen erkölcstelen mindkettő fiúval, szégyelld magadat, hogy ilyet csináltál. Válassz a kettő közül, vagy azt aki majd egy alkalom után dobni fog, vagy azt akit ELVILEG SZERETSZ. És ha ezzel bármit is elrontasz, akkor magadra vess.
2009. márc. 8. 11:39
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, választanod kell, és az írásodból kitűnik, hogy nem a második pasit szeretnéd, hiszen már előre, tudod, h neki minden lány kell.

Bár a barátod a vita után bunkó volt veled, mikor msnezett, az csak egy tipikus pasis duzzogás, sokszor vagyunk ilyenek, aztán toljuk utána visszafelé a szekeret is.:)

A bizalmi kérdést te szúrtad el. Tudtad, hogy mi lesz, ha a srác elkísér téged, mégis belementél.

Szerintem maradj az első barátodnál, és lelkiismeretedtől függ, hogy elmondod e neki.

Ha elmondod, lehet, hogy szakít veled, ha nem, akkor talán egy szép kapcsolatotok lesz, bár a bűntudat sokáig benned marad.

Neked kell dönteni!

2009. márc. 8. 11:41
 4/19 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak: 18-ak vagyunk mindketten...
2009. márc. 8. 11:46
 5/19 A kérdező kommentje:
2 nak: igen télleg nagyon szégyellem magam:(:(
2009. márc. 8. 11:47
 6/19 A kérdező kommentje:

3.nak: sztem vmit félreértettél kicsit:) Nem vita után volt velem bunkó..hanem épp azon vesztem vele össze...amiket beszélt a haverjával előttem ! A haverja mesélte h volt egy csak aki rámászott, deő nem használta ki a lehetőséget!! És erre írta a pasim..h hülye h nem használta ki..meg ha nem lennék én akkor kihasználta volna ő!! Na és eek után megharagudtam..és erre mondta h csak poénkodtak és szivatta a haverját!!

Am a másik történethez annyit..h még a vita előtt pár nappal találkoztam azzal a másik fiúval!!!Ha elmondom a barátomnak , sztem szakít velem:( Főleg h még én vesztem össze vele...miközben nekem nagyobb bűnöm van:(:( Nagyon szégyellem magam:S Lehet a sorstól kaptam ezt:( H nekem is rossz legyen! Am szted a barátom szeret??? Vagy csak azért mondta h majd belemenjek a dologba...majd később..:( Nem tudok benne bízni..Folyamatosan az van a fejembe:( Más részről meg amit tettem:(

2009. márc. 8. 11:52
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmondod neki a megcsalást, valószínűleg szakítani fog veled (én ezt tenném), nem várnék olyan lányra, aki nem érdemli meg. A másik srácot nem szereted, tudod hogy neki "minden csaj kell" , és nem is várna rád, akkor mit akarsz tőle ?? Nem tisztességes amit csinálsz. Nem kell mindenképpen igent mondani a szexre, egyikkel sem,de ha ez a srác szeret annyira hogy hajlandó várni rád, akkor azt becsülni kéne....
2009. márc. 8. 11:53
 8/19 A kérdező kommentje:
Igen..becsülnöm kéne:( Asszem elrontottam mindent:( Ha elmondom vége:( Ha nem..akkor meg örökké bántani fog..és félhetek h mikor derül ki:( Mert kiderülhet:S
2009. márc. 8. 11:55
 9/19 anonim ***** válasza:
háát ez nehéz kérdés én azt csinálnám hogy a másodikat dobnám gondlom nem szeretnéd ha csak arra kellenél nem? az elsőn pedif gondolkoznék ha nem lenne tőle bűntudatom akkor nem mondanám el bár ez erkölcstelen de én ezt tenném és ha elmondom valószínüleg én is dobnálak a helyében.. ezt nagyon át kell gondolni mert se ez se az neem jó
2009. márc. 8. 11:59
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a hármas:)

Ha én szeretek valakit, akkor nem mondok olyat a haveromnak, h "én így tettem volna...", még poénból sem.

Sajnos azt kell mondanom, hogy a pasid nem érett meg, legalábbis elég gyerekes dolgai vannak, de rád sem tudok mást mondani, hisz elkövetted amit...:(

Jó dolog nem sülhet ki az egészből, szóval csináld ami jön, szerezz tapasztalatokat(nem szexre értem), aztán majd mindannyian érettebbek lesztek, mikor tényleg annak kell lenni.

2009. márc. 8. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!