Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit akar? Elmondjam neki a megcsalást?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta teccett a mostani pasim, sokszor beszélgettünk, párszor hazahozott kocsival, nagyon belezúgtam:) Végre sok idő után bevallotta h teccek neki! Nemsokára összejöttünk, több, mint másfél hónapja járunk! Egy probléma van, ő már nagyon szeretné AZT! , én még szűz vagyok..és félek, meg attól is h csak arra kellek neki:( Tegnap éjjel nagyon összevesztem vele:(Egyik haverjával beszélt msnen..miközben én ott voltam vele...és hát én úgy értelmeztem h csak arra kellek neki:( Utána mondtam is h haragszok:S Elsírtam magam annyira rosszul esett amiket írt:( Mondta h csak poénkodtak..és nem hitte h ennyire megbántódok..ő nem akart megbántani! Egész éjjel mondogatta h szeret, és csak az számít neki h velem legyen !Mondta h ő azért nem lesz rámenős, h közbe elveszítsen engem!És mondta h nehogy szakítás legyen...kérdeztem h mért te szakítani akarsz? Mondta h dehogy is! Csak attól fél, h én akarok! Mondta..h: Bármennyit vár rám..és bármit megtesz h visszanyerje a bizalmamat!Mondta h sose csalna meg, csak én kellek neki:) Am régebben abban egyeztünk meg h 3 hónap múlva fekszünk le:) Most megegyeztünk..h úgy nyerheti vissza a bizalmamat, ha a 3. hónap végéig marad az h csak felül nincs semmi rajtunk és nem megyünk tovább!! Mondta h jó, és örül h ezzel visszanyerheti a bizalmamat! Eddig betartotta..akkor éjjel télleg nem csinált semmit , amit nem szabadott volna!! Van egy másik történt!! Ez a lényegesebb! Felvett msnre egy fiú, elkezdtünk beszélgetni és mondta h talizzunk..belementem:( A barátomnak azt hazudtam h egyik ismerősömmel megyek..nagyon rosszul esett neki:( Suli után haza akart vinni és mondtam h ne! A végén mondta h kivisz a vonatállomásra...! Olyan lelkiismeretfurdalásom volt:( Na és folytatva , avval a másik fiúval dumáltunk és a végén megcsókolt!! JÁRUNK!!! Nem tudtam ellent mondani neki, olyan helyes!! És most 2 pasim van:( Egyiket se akarom dobni! A régebbi pasim, aki ugye szeretné azt..őt szeretem, csak vhogy a bizalom most megingott! A másikat nem szeretem..csak úgy kell, ha esetleg a pasim dob..mert még nem akarom AZT! A fiú, akivel most jöttem össze, az meg olyan h neki minden csaj kell...szal ezt jól megcsináltam..mert ő sztem egy percet se fog várni..ha majd akarja!!Kedden akar velem talizni..mennénk nézelődni megint! Most mit tegyek? H másszak ki ebből?:(Tudom h választanom kell:(
2009. márc. 8. 11:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nem késő otthagyni azt, akivel megcsaltad. Nem is kell tudnia róla, ha magadban megesküszöl, hogy soha többé nem követed el ezt a hibát! NE találkozz kedden a sráccal. Örülj egyáltalán, hogy a másik pasi vár rád 3 hónapot...
2009. márc. 8. 12:08
 12/19 A kérdező kommentje:
3asnak: akkor szted tuti nem szeret?:(
2009. márc. 8. 12:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ő próbálkozik visszanyerni a bizalmadat, te meg próbálod eljátszani az övét, jól értem? Mindketten hibát követtetek el, de a tiéd súlyosabb .
2009. márc. 8. 12:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Most őszintén, te még képes vagy azon gondolkozni, hogy szeret-e? Szerintem itt már teljesen mindegy, ráadásul ha jól értelmeztem, azért annyira sok ideje nem vagytok együtt, szóval ha már az elején ilyenek történnek, én nem folytatnám a helyében/helyedben ezt az egészet. Még ha nem is szeret, ez mindenképpen egy megalázó dolog. Szerinted mennyi ideig menne az, hogy hülyíted mindkettőt? Remélem sikerül jól döntened afelől, hogy mit teszel.
2009. márc. 8. 13:05
 15/19 A kérdező kommentje:
Már nagyon megbántam h megcsaltam:S:S Kedden NEM találkozok azzal a sráccal! Még próbálom helyrehozni a dolgokat!
2009. márc. 8. 13:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Na, ez már legalább a jó irány. Tényleg sok sikert!:) (13:05-ös voltam)
2009. márc. 8. 15:05
 17/19 A kérdező kommentje:
Eldöntöttem végleg:) Csak ő kell:) Képzeljétek ma küldött sms-t h átjöhet e délután;) Biztos nőnapra akar vmit hozni:)
2009. márc. 8. 16:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Tegnap hozott nekem virágot:)Olyan édes volt! Annyira bánt, h megcsaltam:( Ő pedig rájöttem h szeret...dolgoznia kellett volna tegnap..és elszökött hozzám..csak h virágot hozhasson:(
2009. márc. 9. 14:03
 19/19 anonim ***** válasza:

hAGYD a masodik pasit a fenebe,tartsd meg a kis titkod,egy csok nem a vilag vege,de vigyazz,tobbe ne forduljon elo.

Koncentralj a baratodra,meglasd,jo lesz ugy minden

2009. márc. 11. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!