Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex vagyok, és a pasim nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vagyok, és a pasim nem akar se hármast csajjal, se megcsalást (ez érthető). Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem őt, nem akarom ezért elhagyni, de az a baj, hogy nagyon vágyom a nőkre is. Nem "lelki" téren, azokat az igényeimet ő teljesen kielégíti, hanem testileg. Így üresnek érzem néha az életem, nagyon nagyon hiányzik egy női test puhasága..

Hármast nem akar akkor sem, ha ő választhatná ki, kivel. Azt sem akarja, hogy szexelek nővel, és ő is csinálhatná úgy, hogy beszámolunk erről egymásnak.

Ez nagyon szép és jó, hisz csak én kellek neki, de én nem bírom ki nővel való szex nélkül örökre. Családot és az életemet csak férfi mellett tudom elképzelni (mellette).

4 éve vagyunk együtt. Mit tegyek? Hogyan győzzem meg? Titokban megcsalni nem akarom. Nem önzőség tőle, amit tesz?

24/L és 26/F

2015. márc. 12. 11:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én engedném,hogy nőkkel is sexelj,és nyilván beszálnék.

szóval ha cserélnél akkor én épp free vagyok.

2015. márc. 13. 18:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Az hogy mit tegyél, az jó kérdés...Erre nem lehet mit mondani, ne csald meg de vele kell megoldani. Aki meg azt mondja, hogy beteg vagy az nem normális! Van egy ilyen vágya. Ha sráccal akarná az más de lánnyal? Ne már..
2015. márc. 16. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!