Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért csak addig vagytok bevállalósak, amíg a lánynak kell vállalni a kockázatot?
Manapság teljesen természetes és elvárt, hogy egy átlagos lány is legyen bevállalós, laza, mindenre nyitott, vad, perverz, szexéhes, készséges akármire, úgy alapból teljesítse a férfi minden fantáziáját, miközben a kockázatot általában csak ő egyedül vállalja, hogy esetleg kellemetlen, fájdalmas, megalázó, vagy csak teljesen semleges lesz számára a dolog, miközben a férfi learathatja a tiszta élvezetet.
De ha megfordul a helyzet, és szóba kerül bármi ami esetleg a férfi számára lehet kellemetlen, fura, szokatlan, fájdalmas, stb, akkor rögtön mindegyik hüledezik, hogy fúj, ő aztán nem, hát mit képzel a lány, ez megalázó, félti a Férfiasságát stb... Legyen akár szó egy tök egyszerű análról (ugye amit a férfi kapna), de sok férfi már attól is kikészül hogy vegyenek be egy vibrátort a szexbe (mert hát a Férfiassága...). Közben ők meg elvárják hogy a nőt lehessen a fa tetején, fejenállva orrba-szájba dugni négyesben... Ismétlem, átlagos emberekről van szó, nem pl BDSM rajongókról.
Nem unalmas már megint a személyeskedés? Nem, nem hagyott el senki, de jó tudni a gangbang az talán már megbocsájtható. :) De mi van az "alapabb dolgokkal"?
Sok férfi itt büszkén felvállalja, hogy ő rá sem néz olyan nőre aki nem szop. De több helyen olvastam, hogy már az is tiltott, hogy bármit is elutasítson és mindent kötelező kipróbálnia amit a férfi kitalál. Ha a nők állítanak fel hasonló listákat akkor bezzeg jön a szidalmazás.
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de szerintem a szex arról szól, hogy a pár jól érezze magát egymással. Épp ezért kell megbeszélni, hogy ki mire vágyik, mi az, amit nem szeretne semmiképp, és mik azok a dolgok, amiket fél kipróbálni. Én sohasem mernék egy lánytól olyan dolgot kérni (kényszeríteni rá meg főleg), amit ő nem szeretne - sem akkor, ha én csinálnám neki, se akkor, ha ő nekem. Én szexuálisan nagyon nyitott vagyok, főleg az újdonságokra. Mivel szeretem, ha a prosztatámat izgatják (pl. ujjazással vagy akár felcsatolhatóssal), ha análoznék egy lánnyal, akkor addig nem hatolnék be, amíg tudom, hogy fájhat neki. Iszonyatos érzés tud lenni, tudom jól. Imádom a beöntést, a női ruhákat (van bennem transzvesztita hajlam, így szívesen viselem is őket), a szexuális játékokat. Élveztem már a saját számba, és nekem nem jött be az íze, így megértem, ha a lány nem akarja. Folytathatnám sokáig, de legyen elég ennyi.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!