Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok szerintetek mitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szerintetek mitől lesztek "bevállalósak"? Mikor tartjátok annak magatokat?

Figyelt kérdés
Életkort is írjatok.

2015. okt. 17. 07:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha most szexuális értelemben kérded, szerintem attól, hogy elég sok dolgot szeretek és megteszek, amit sokan nem.
2015. okt. 17. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:

A szexben attól érzem magam bevállalósnak, hogy a barátomnak olyan dolgokat teszek meg, amit más csajok szerintem nem :D

21

2015. okt. 17. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert sok olyat teszek szivesen amit mas nem.
2015. okt. 17. 10:13
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

1.) A szexuális életemet úgy élem, ahogy a partnere(i)mnek, és nekem jó, és ebben nem befolyásol a közvélemény, hogy mások szerint az a dolog illendő-e, vagy sem.

2.) Képes vagyok új dolgokat kipróbálni, és csak azután dönteni arról, hogy felveszem a repertoáromba, vagy kuka.

2015. okt. 17. 11:04
 5/7 anonim ***** válasza:

nem tudom csak csinálom ami jön és amit szeretnék

ennyi :)

16L

2015. okt. 17. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
A lányok nagy része bevállalós. Csak azt hiszik, hogy ezeket más nem csinálja meg :D
2015. okt. 18. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ket feles humbak feri keritesszaggato paleszebol es minden mehet;)
2015. okt. 18. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!