Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tényleg nem szeretik a szűz csajokat?
Nem vagyok troll. Anyuék miatt van.
Szigorúan neveltek és régi módiak. Egyszer volt egy olyan sztori pl hogy cheten összeismerkedtem egy pasival de sokáig beszéltünk, és anyuéknak mondtam hogy találkozom vele és ők elkezdtek üvöltözni és megtiltották. További amikor pl középiskolás voltam és rossz jegyet hoztam haza anyám mindig kiabált és üvöltözött velem. Volt olyan hogy elmentem bulizni és későbbi busszal mentem haza és már hívott anyám hogy mégegyszer ez ne forduljon elő hogy nem szólok neki és ennél az esetnél már 26 éves voltam ):
Tipikus felelősség hárítás. Ne haragudj, de ha egy 26 éves emberrel ordítozik az anyja, mert később megy haza ott qrva nagy baj van. Valójában te még mindig csak gyerek vagy. Totál éretlen nem csak egy kapcsolathoz meg az önálló élethez is. Tele vagy frusztrációval, haraggal, negatív dolgokkal és ezek rosszabbak mint a tény, hogy szűz vagy. Bár a szüzesség csak ezeknek a tünete.
Most gondolj bele, hogy egy veled idős feérfi, aki mondjuk már hosszabb távra tervez mennyire örülne egy felnőtt gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!