Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik tényleg nem szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik tényleg nem szeretik a szűz csajokat?

Figyelt kérdés
úgy értem ha a csaj már 25-30 éves és még szűz
2016. jún. 15. 11:10
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
tehát abban a világban élünk ahol már a szerelem nem is számít ugye? Mert tegyük fel egy férfi találkozik egy teljesen normális szűz nővel aki rendes és normális is és a férfi elmenekül ettől?
2016. jún. 15. 13:00
 12/26 Noren1989 ***** válasza:

Nem, persze hogy számít a szerelem, csak a belefektetett energia is.

*amit soha nem kapok vissza.

2016. jún. 15. 13:04
 13/26 Noren1989 ***** válasza:
55%

+kiegészítés: ha teljesen normális szüzekkel találkoztam volna, minden bizonnyal nem ez lenne az álláspontom.

Szóval, menekülni nem menekülnék az általad leírt esetben.

Mondjuk most sem menekülök ;)

2016. jún. 15. 13:05
 14/26 anonim ***** válasza:

Noren1989, lehet, hogy te nem találkoztál normális szüzekkel. Én is ilyen szüzességemet későn elvesztő lány voltam, és abszurd, hogy valaki azt gondolja, hogy nem fog fájni... Akkor az illetőknek más, nagyobb problémájuk lehet, mintsem a szüzesség kérdése...

Ami meg a befektetés visszatérülését illeti, az illető pasi el sem engedett, most már a férjem. ;)

2016. jún. 15. 13:13
 15/26 anonim ***** válasza:
50%

Én nem menekülnék el de elég nehéz lenne elhinni hogy annyi idősen valaki még szűz. Ha ez így van akkor megkérném, hogy meséljen. Érdekelne, hogy vajon hogyan történt az eddigi élete, hogy sikerült így összehozni a dolgot :)

Nem lenne vele semmi bajom, ez csak egy állapot. Igazából csak annyi, hogy ha ilyen sokáig nem volt szexuális élete és úgy alakulna, hogy én leszek a párja akkor remélem, hogy ettől függetlenül majd az intimitás is a helyén lesz.

2016. jún. 15. 13:14
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen csak a szerelemben pont az a szep, hogy minden poricikadat oda akarod neki adni, hogy o legyen a világon a legboldogabb. Persze teljesen jo mondjuk, ha nem elso alkalommal történik, de mikor együtt vagyunk s a csókok miatt mar órákon keresztul all a cerka, akkor fizikailag nem tudok várni 2 hétnél többet.
2016. jún. 15. 13:24
 17/26 anonim ***** válasza:
61%

Még jó, hogy nem. Azért ha 30 évesen szűz itt komoly bajok vannak. És ne Jöjjön senki azzal, hogy milyen értékes mert nem rib***c és csak az igazit várta.

Ennyi idősen ne kelljen már hónapokig könyörögni a szexért és aggódni, hogy lelép mert nem élte ki magát.

A csajoknak sem kell szűz srác. Akkor meg?

2016. jún. 15. 13:48
 18/26 A kérdező kommentje:
és honnan veszed hogy könyörögni kell neki?
2016. jún. 15. 14:37
 19/26 anonim ***** válasza:
63%
Mert ha nem kéne rég nem lennél szűz. Mert gondolom rólad van szó. Az elmúlt durván 10 év során mégis mit csináltál?
2016. jún. 15. 19:16
 20/26 A kérdező kommentje:
vakartam :)
2016. jún. 16. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!