Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik tényleg nem szeretik a szűz csajokat?
Hát az biztos, hogy elgondolkodom, hogy miért nem vesztette el korábban.
Arra gondolnék, hogy van valami pszichés gátlása, pl. nem tudja elfogadni magát úgy ahogy van, netán lehet valamilyen betegsége nemi vagy hormonális téren, az is lehet, hogy fiatalon megerőszakolták és poszt-traumás stressz miatt alakult így. Eszembe jut még a vallási elkötelezettség, ami egyéb téren is gátlásosságot jelenthet.
Szóval én nem gondolom egészségesnek, ha egy vonzó lány, akinek van önbizalma ne vesztené el korábban.
Valamit mindenképp jelent, ami nem sorolható az egészséges kategóriába.
A lényeg, hogy figyelembe kell vennie, hogy a pasi viszont igényli a rendszeres szexet, mert ha nem kapja meg akkor valamivel kompenzálni fog. Így érdemes minél előbb az ilyen belső gátlásokat oldani, mindenki érdekében. :)
22/F
nekem bejönnek! :)
Géza Budapest
nincs baj a szüzekkel, ha komolyabbak a szándékok (vagyis nem egyéjszakások)
Én nagyon szívesen venném el valakinek a szüzességét, de csak úgy, hogy utána is még tudjunk szeretkezni, lehetőleg hónapokig. Élvezném az egész "megmutatom neki milyen" szituációt, viszont csak 1 éjszaka egyiknek sem jó.
Meglehetősen fárasztóak.
Mind kapcsolatilag, mind szexuálisan.
Ha esetleg vallásos is mellé, vagy valamilyen pszichológiai problémával küzd (vagy nem küzd), akkor pedig simán lehet velük maga a pokol.
De, hogy csak a szexre korlátozzam a mondanivalómat: valami fura tévképzet révén úgy gondolják, hogy nem fog fájni az első...mindig elmondom, hogy márpedig fog, és könnyen lehet, hogy az első 5-10 alkalommal is.
Persze, játszottam már tanítóbácsisat, de kezd elegem lenni. Kb. most van a harmadik szűz barátnőm, egy sorban...
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!