Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elvben a férfiak szeretik a szűz lányokat, de a valóságban meg gáznak tartják?
Itt minden szűz lányos kérdésnél szinte ömlengenek, hogy milyen jó és szép lenne... 21éves vagyok és barátom amikor meghallotta, hát lesett az álla, és utána mondta is, hogy nem örül neki különösebben, mert eddig elég tapasztalt barátnői voltak. Hát köszi szépen...
Ez tényleg csak ilyen 'tesszük a szépet a Gyk-n duma', a valóságban meg csak vesződségnek tartják vagy csak az én barátomnak ez a véleménye?
ja ja macerás és nem élvezik az elején
sem a pasi sem a csaj
Azon,h ezt mondta nem kell kiakadni.
Szeretik,mert tanìthatóak..
Eléggé nagy köcsög lehet a barátod, már bocs!
Miért pont egy ilyen taplóval jöttél össze...?
Egy normális pasi (férfi) ennek örül, és megtiszteltetésnek veszi, ha ő lehet az első. Mindegy mennyi idős a lány éppen...
38F
Jó nagy balekot fogtál ki. Gondolj már bele, ha minden pasi így vélekedne akkor szűz lenne az összes lány/nő?
Az én barátom szerencsére normálisan állt hozzám. Várt rám, amíg nem álltam készen, és óvatos volt. Meg elégedett. Azóta is ezt hajtogatja "mintha erre születtél volna". Főleg amiatt engedhettem el magam, mert éreztem, hogy ez neki nem teher.
Én a helyedben tuti keresnék mást. Aki tényleg szeret, annak az se probléma, hogy tanítgatnia kell. (Amúgy ezt nem értem. Mivel minden férfi más és mást szeret az ágyban, csak azt nem kell tanítani aki mondjuk ribi vagy prosti. De az meg megint nem kell kapcsolatra. Akkor hogy is van ez? A szexben minden fél tanítja a másikat, az elején meg pláne.)
volt egy lány, sokaáig barátok voltunk, tudtam róla hogy szűz.
Majd egyszer úgy alakult, hogy velem akarta elveszíteni.
Izgató volt, hogy egy szűz lűnnyal, akit ráadásul ismerek...
Nah igen, de annyira izgult, hogy kb 1,5 óra előjáték kellett, hogy egyáltalán hozzá tudjak úgy érni, közben elég rendesen le is zzadhatott, mert elég erős testszega lett, mire sikerült behatolni egyszerűen nem értette meg hogy nyissa szét a lábát, izgalmában képtelen volt rá, szóval néha olyan érzésem volt mntha megerőszakolnám.
Arról nem is beszélve, hogy épphogycsak a hegye ment be, mivel annyira szorította a lábát össze, megálltam, megnyugtattam, elmagyaráztam neki, de akkor se tudta elengedni magát.
Szóval egy katsztrófa lett.
A vicc az, hogy ahogy ezt leírtam felizgaultam, és meg is kívántam a leányzót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!