Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 feletti szűz lányok csak...

20 feletti szűz lányok csak ezen az oldalon vannak, a valóságban csak legenda a létezésük? :D

Figyelt kérdés

Itt annyi 20 feletti állítólag szűz lányt látok, a való életben meg az összes csaj ismerősömről tudom kb. 16 éves korában elvesztette. Úgy érzem esélyem sincs már találni egy legalább 19 éves szűz lányt aki ráadásul tetszik is. És igen, nekem fontos lenne, hogy a lány is szűz legyen. Valahogy sokkal jobban tudnám szeretni, és sokkal jobban kívánnám, ha tudnám, én vagyok neki az első, és mással nem volt ilyen viszonyban.

20F szűz.

2012. nov. 4. 00:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ja utcán csak azért nem látod őket mert nem veszed nőnek őket úgy néznek ki
2012. nov. 4. 00:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk 18 éves szűz lányokat is nézegethetsz abból lehet több lesz

23/f bak

2012. nov. 4. 00:15
 3/13 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló. Ne is haragudj, de a nem számít a külső dolog a legnagyobb hazugság a világon. Én sem állítom, hogy egy kiköpött Adonisz vagyok, nem is kell, hogy mindenkinek tetszek, de engedd már meg, hogy csak olyannal akarjak komoly kapcsolatot, akire öröm számomra ránézni.
2012. nov. 4. 00:19
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

én is szűz vagyok, de 18...20 évesen miért kell 20 feletti lány? :D

Nekem is bejönne, ha a srác szűz lenne. De igazából ugyanúgy léteznek az utcán is, csak míg sok fiú már 17 évesen cikinek érzi bevallani hogy ő még szűz, a lányoknál is eljön az a kor úgy 18 és 20 közt amikor már mi is cikinek érezzük.

2012. nov. 4. 00:19
 5/13 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
100%

Én meg azt nem értem, hogy a valóságban leszarják nagy ívben magasról aki átlagos, szürke, nem iszik, nem kavar minden jöttmentel, itt meg ilyeneket keresnek társnak. :D

Am szűz voltam 21 évesen én is, de utóbbi időben szépen behoztam. :D

21/N

2012. nov. 4. 00:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne ciki.. 20 évesen egy lány szűz... legalább tudom hogy nem volt mindenféle jöt mentel mint a mai lányok válalhatatlan százaléka... nekem imponálna.

f/19

2012. nov. 4. 00:25
 7/13 anonim válasza:
Tobb olyan lanyt is ismertem es ismerek a mai napig is, akik boven 20 felett vannak es szuzek. A megfelelo helyen kell keresni ;)
2012. nov. 4. 00:27
 8/13 A kérdező kommentje:

Azért kell idősebb, mert nekem nem kell egy komolytalan tizenéves, aki 100%-ban a szüleitől függ, és fogalma sincs egy kicsikét sem az életről. Alsó korhatár 18, de ez már nagyon minimum. Ha idősebb lenne, az lenne az ideális.

Csigabiga, téged gyakran látlak itt írni, régebbről is emlékszem rád, elmeséled nekem, hogy sikerült neked így behozni a dolgokat, meg mit értesz pontosan ez alatt?:)) Érdekelne.:)) Amúgy örülök, hogy neked összejött, gondolom így már magabiztosabb, meg felszabadultabb vagy.

2012. nov. 4. 00:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Na és mi az a jó hely? Mert egyetemen sokkal inkább az terjed ki az ordas rib.anc, mintsem szűz lány.
2012. nov. 4. 00:37
 10/13 anonim válasza:

Én ismerek egy 18 éves szűz lányt, de ha minden a tervek szerint alakul, már nem lesz sokáig az ;)

:)

2012. nov. 4. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!