Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 feletti szűz lányok csak...

20 feletti szűz lányok csak ezen az oldalon vannak, a valóságban csak legenda a létezésük? :D

Figyelt kérdés

Itt annyi 20 feletti állítólag szűz lányt látok, a való életben meg az összes csaj ismerősömről tudom kb. 16 éves korában elvesztette. Úgy érzem esélyem sincs már találni egy legalább 19 éves szűz lányt aki ráadásul tetszik is. És igen, nekem fontos lenne, hogy a lány is szűz legyen. Valahogy sokkal jobban tudnám szeretni, és sokkal jobban kívánnám, ha tudnám, én vagyok neki az első, és mással nem volt ilyen viszonyban.

20F szűz.

2012. nov. 4. 00:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Juj, nagyon köszi, hogy ezt megosztottad...
2012. nov. 4. 10:43
 12/13 anonim ***** válasza:

"Én meg azt nem értem, hogy a valóságban leszarják nagy ívben magasról aki átlagos, szürke, nem iszik, nem kavar minden jöttmentel, itt meg ilyeneket keresnek társnak. :D

Am szűz voltam 21 évesen én is, de utóbbi időben szépen behoztam. :D

21/N"

Aki követi a pályafutásodat itt a gyakorin, az tudja, hogy válogatás nélkül összefekszel emberekkel, meg hogy magadnak vetted el a szüzességedet is... nem kell itt hazudni, te nem szürke vagy, te egyszerűen hülye vagy azért nem kellesz senkinek sem!

2012. nov. 4. 23:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én mostani barátnőm 26 éves volt, amikor elvesztette a szüzességét velem! De ez csak az összes kapcsolatom 0,68%-a! A többi lány zömében 14-19 éves kora között vesztette el a szüzességét.
2012. nov. 5. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!