25 éves szűz vagyok. Már lemondtam a szexről,
szerelemről. Milyen pszichés változásokra várhatok?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor b.sztam fel az agyamat a nők miatt, a saját kudarcaim miatt. Mára eljutottam oda, hogy hagyon az egészet a fenébe, nem akarok emiatt idegeskedni.
De a lényeg, hogy ettől még nem akarok diliházban kikötni.
Együtt érzek veled:( Iszonyat magas a mérce a mai csajoknál, csak egy Damu képes megfelelni nekik!...
2012. nov. 2. 22:11
2/20 A kérdező kommentje:
Jelenleg külföldön dolgozom, és itt sokkal beképzeltek a csajok, mint otthon. Ráadásul labdába sem rugsz náluk ha nem néger vagy arab, az sem számít, hogy bűnőzők, az állam pénzén élnek, és tobb nemi erőszak hullámot nekik köszönhet az ország. De ahogy olvasom otthon is már néger mániasak a csajok. :((
2012. nov. 2. 22:14
3/20 anonim válasza:
Itt is szörnyű a helyzet csajok terén! Ha nem vagy Brad Pitt külsőre, esélyed sincs náluk!
2012. nov. 2. 22:17
4/20 A kérdező kommentje:
Hát igen.... a "nyugati társadalom" lassan eljut a káosz szintjére.
2012. nov. 2. 22:24
5/20 anonim válasza:
hát én is így vagyok :(
nekem még az h amelyik lánynak kellenék az nagyon messze van
pedig azt mondják helyes vagyok :D
17F
2012. nov. 2. 22:26
6/20 anonim válasza:
Nem sírni, önsajnálkozni, meg gyűlölködni kéne, hanem magatokba nézni, hogy hol lehet a hiba, és ha megvan, azon javítani.
(Utolsó, te hagyd figyelmen kívűl, 17 évesen ez normális.)
2012. nov. 2. 22:32
7/20 anonim válasza:
Én a helyedben már 4-5 éve el mentem volna qrvához,vagy 7 éve inkább.A szerelem nem hiányozhat annak,aki még nem szeretett,csak a párkapcsolat és a kényelmességek,meg a szex.Kényelmességek alatt a van kit átölelni,meg ilyesmire gondolok.
2012. nov. 2. 22:50
8/20 anonim válasza:
De diliházba fogsz kikötni. Vagyis attól függ, hogy mekkora a szexuális igényed. Nekem nagy és már valósággal kikészülök. Te legalább külföldön vagy, én munkanélküli vagyok idehaza.
Én is azon gondolkozom, hogy valahogy lelépjek innen és délre vagy keletre vegyem az irányt, ahová még nem tette be a lábát ez a mocskos nyugati kultúra.
2012. nov. 2. 22:50
9/20 anonim válasza:
Most olvasom,hogy te is a csajokra fogod,hogy nem sikerült még beujítani csajt...Mindíg mindenképp te vagy felelős az ügyeidért.Ha sikeres vagy,ha nem.Én se vagyok jóképű,se magas,se sovány,sőt kövér,mégis volt már nem egy csajom,nem várom hogy a sültgalamb a számba repüljön,meg mindenhol vannak nagyképűek is,meg nagy elvárásuak is,csak épp te mindenhol őket találod meg...Vannak ott mások is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!