Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak szerintem rossz ez a...

Csak szerintem rossz ez a felfogás?!

Figyelt kérdés
Olvasgattam a kérdéseket,és az egyiknél találtam egy érdekességet.A kérdés lényege ,hogy a kérdező 14éves és le szeretne feküdni a szerelmével.Valaki rákérdezett a kérdező nemére és visszaírta a válaszoló ,hogy ha lány ,akkor eszébe ne jusson ,viszont ha fiú,akkor hajrá!!Csak szerintem rossz ez a felfogás?!?!

2012. nov. 2. 01:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egy dolog miatt nem rossz ez a felfogás: a fiúk a sexet teljesen máshogy kezelik nagytöbbségben, mint a lányok. a fiúknak sokszor ez csak az élvezetről szól, míg a lányoknak lelkikapocs is egyben. ezért van az, hogy egy lánynak lelkileg is meg kell érnie a sexre és teljesen bíznia kell a partnerében, még egy fiú sokkal inkább a hormonjai beíndulásával egyidőben válik éretté a sexre.
2012. nov. 2. 01:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem 16-17 az ideális nemtöl függetlenül. Bár ha az én lányomról lenne szó, tutti máshogy gondolkodnék. De hát ez van. :D
2012. nov. 2. 01:21
 3/13 A kérdező kommentje:
szerintem az alap,hogy vki akkor fekszik le a párjával ha szereti és nem csak a szex miatt, ráadásul a fiúk később érnek:)
2012. nov. 2. 01:24
 4/13 anonim ***** válasza:

Jó ez így van, de te most korrol kérdeztél, ezeket már feltételeztük. Egy 16 éves szerintem már van annyira érett, hogy őnálló döntést hozzon. Tudom, hogy vannak akik nem, de ezek vannak kevesebben.

Szóval nem tudom, miért olyan nagy próbléma, ha 16 évesen már elvesztette a szüzességét.

2012. nov. 2. 01:30
 5/13 anonim ***** válasza:

1.-vel nem értek egyet.

Egyre inkább személyiségfüggő, nem pedig nemfüggő.

Sok fiú komolyabban veszi, mint sok lány.

2012. nov. 2. 01:33
 6/13 anonim ***** válasza:
igazad van rossz felfogás...mint hogy az is hogy ha egy fiú megdönt 15 lányt az menő ha eg ylány lefekszik 4 fiúval az már k*rva...na nemmintha lefeküdtem volna ennyivel, vagy akarnék, de szerintem nem menő hogy valaki sok lotyóban járt...vagy rendes lányokat vert át kifejezette taszítanak a túl tapasztalt fiúk
2012. nov. 2. 01:43
 7/13 A kérdező kommentje:
egy szóval sem mondtam,hogy probléma,csak azt nem értem,hogy miért kor alapjan ítél valaki.Néhány lány 14-15evesen érettebb lelkileg mint pl egy 17-18éves.Csak ez a szokásos általánosítás.....
2012. nov. 2. 01:46
 8/13 anonim ***** válasza:

"de szerintem nem menő hogy valaki sok lotyóban járt"

Erről ennyit, te is erősíted ezt a felfogást.

Szóval, hogy az a csaj, aki a komoly kapcsolatra alkalmatlan fiúkat kiélvezi, csak szexre, már "lotyó".

2012. nov. 2. 01:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, teljesen igazad van.

Pláne, hogy ne várják már el 17-18+ éves lányoktól, hogy 14-15 éves fiúkák szüzességét vegyék el, mert nekik kell a tapasztalat, a lány meg várjon...

Nagy f@szt...

2012. nov. 2. 10:28
 10/13 anonim ***** válasza:
egyik nemnél sem kéne 14-15 évesen szexelni,és az,hogy némelyik érettebb arra annyit mondanék,hogy nagyon ritka,ha egy 14-15 éves érettebb,mint egy 17-18-19 éves.Ha meg elég érett akkor elég értelmes is és tudja,hogy nem kén 14-15 évesen szexelni.17-18 alatt nem szerencsés,és nincs is itt az ideje,manapság már nagyon sok kislány szexel,lefekszik az első nagy gyerekszerelemmel aztán koppan,és utána saját magát vigasztalja azzal,hogy biztatja a többi kis 13-15 évest a szexre.A legrosszabb felfogás az,hogy ezek a gyerek már a szexen gondolkodnak,pedig a legtöbb még testileg sem fejlődött ki,nem hogy érett lenne érzelmileg és lelkileg hozzá.
2012. nov. 2. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!