Csak szerintem rossz ez a felfogás?!
Figyelt kérdés
Olvasgattam a kérdéseket,és az egyiknél találtam egy érdekességet.A kérdés lényege ,hogy a kérdező 14éves és le szeretne feküdni a szerelmével.Valaki rákérdezett a kérdező nemére és visszaírta a válaszoló ,hogy ha lány ,akkor eszébe ne jusson ,viszont ha fiú,akkor hajrá!!Csak szerintem rossz ez a felfogás?!?!2012. nov. 2. 01:18
11/13 anonim válasza:
Szerintem 1.-nek igaza van. A fiúk máshogy kezelik a szexet.
Én is amikor 14-15 voltam nagyon kanos és bárkit megdöntöttem volna. Míg a lányok szerelemből csinálják.
Lehet, hogy ez az én felfogásom de nem rossz felfogás :)
12/13 A kérdező kommentje:
Ezekszerint elég sokmindenkit megoszt ez a téma.De szerintem mindenki csakis a maga hibájából tanul,ugyh. ha valaki védekezik és minden ok. akk. hajrá,max megbánja,de az ember csak a maga hibájából tanul.(:
2012. nov. 2. 16:08
13/13 anonim válasza:
1-essel nem értek egyet.ugyanis van olyan fiu aki hiába maszturbál eszébe se jutna szexelni mert nem elég érett még hozzá lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!