Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az normális, ha a...

Szerintetek az normális, ha a pasim aki 18 éves, gruppenben akarja csinálni, és nem érdekli, hogy én szűz vagyok még. Két pasi és én. így szeretné. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek..el akarom hagyni,d e nem enged amíg ezt meg nem csinálom velük.. :/

2012. nov. 2. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
remélem h kamu a kérdés..te meg ne legyél már ennyire gyökér..hagyd ott.ha kell szólj másnak is erről az esetről.
2012. nov. 2. 13:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
mi az, hogy nem enged? elhagyod és kész.
2012. nov. 2. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem enged? Tán megerőszakolnak ketten, ha nem egyezel bele? Akkor mindketten dutyiban ülhetnek egy jó ideig...

24/N

2012. nov. 2. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az, hogy el akarod hagyni, de nem enged el?

Miért akkor megver?

Szögezzük le: ez a pasi egy állat. Semmiképp ne menj bele!

Ha nem érdekli, hogy szűz vagy, akkor az se fogja érdekelni, hogy fáj, és úgy szétk***nak, ahogy nekik tetszik és még röhögnek is azon, hogy sírsz.

2012. nov. 2. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

107... (vagy 105? :P)

A lényeg, hogy szólj valakinek (pl szülők), hogy meg akarsz szabadulni a csókától...

2012. nov. 2. 13:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
könyökös az arcába, térdes a golyóira és újra tervezi ezt a dolgot.
2012. nov. 2. 13:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt a kérdezőnek van némi zavar a fejében. Ott hagyod és ennyi, nem találkozol vele többet.

Persze kihívhatod a rendőrséget is ha úgy van, de szerintem azért ne reagáljuk már túl. Nem hiszem hogy valami hü de kemény csávóról beszélünk, csak egy balfaasz, hülye pötsről, aki nem fogja fel hogy ehhez a lánynak is bele kéne egyeznie.

2012. nov. 2. 13:19
 8/9 anonim válasza:
100%
Kamu a kérdés.
2012. nov. 2. 13:30
 9/9 anonim válasza:
Remélem fake kérdés.De ha nem:mit merészel,hogy egy szűz lánytól ilyet kér?Aki még az elsőn sincs túl?ez egy abberált tetű.semmibe vesz és ki is használna,ha lennél oly hülye h hagyd.Mert mit csinál ha elhagyod?röhögj egyet rajta,és küld el a búsba
2012. nov. 2. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!