Szerintetek az normális, ha a pasim aki 18 éves, gruppenben akarja csinálni, és nem érdekli, hogy én szűz vagyok még. Két pasi és én. így szeretné. Most mit csináljak?
Mi az, hogy nem enged? Tán megerőszakolnak ketten, ha nem egyezel bele? Akkor mindketten dutyiban ülhetnek egy jó ideig...
24/N
Mit jelent az, hogy el akarod hagyni, de nem enged el?
Miért akkor megver?
Szögezzük le: ez a pasi egy állat. Semmiképp ne menj bele!
Ha nem érdekli, hogy szűz vagy, akkor az se fogja érdekelni, hogy fáj, és úgy szétk***nak, ahogy nekik tetszik és még röhögnek is azon, hogy sírsz.
107... (vagy 105? :P)
A lényeg, hogy szólj valakinek (pl szülők), hogy meg akarsz szabadulni a csókától...
Szerintem itt a kérdezőnek van némi zavar a fejében. Ott hagyod és ennyi, nem találkozol vele többet.
Persze kihívhatod a rendőrséget is ha úgy van, de szerintem azért ne reagáljuk már túl. Nem hiszem hogy valami hü de kemény csávóról beszélünk, csak egy balfaasz, hülye pötsről, aki nem fogja fel hogy ehhez a lánynak is bele kéne egyeznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!